Win kaartjes voor het Amsterdams Fantastisch Filmfestival!

Vanaf woensdag 9 april kunnen liefhebbers van fantasy, horror, anime, thriller, cult én science-fiction films hun lol niet op, want op die dag is de opening van het jaarlijke Amsterdam Fantastic Film Festival. En het mooiste van dit alles is dat jij erbij kan zijn!

Maarliefst 23 jaar geleden werd de fundering voor het AFFF gelegd. Wat toen een weekend vol horrorfilms kijken in een klein theater was, is uitgegroeid tot een internationaal erkend filmfestival waarvan het filmaanbod én het publiek diverser en vele malen groter is geworden. Vanaf aanstaande woensdag kunnen filmfanaten 11 dagen lang terecht in het Pathé Tushinksi theater, voor hun portie fantastische films.



Wat kan je verwachten? Van alles! Van diverse short movies tot volwaardige animefilms, van fantastyfilms tot de engste horror, van onafhankelijke films tot Tim Burton in levende lijve! Naast een enorme lading films, is Tim Burton namelijk eregast en zal de Lifetime Achievement Award krijgen. Dit betekent dat er tijdens het festival meerdere films van Burton op het programma staan, en hij zelf een publiek interview geeft .

Meer informatie en het gehele programma kan je vinden op www.afff.nl .


Om je te overtuigen dit festival toch écht ’s te bezoeken, heeft FOK! 5 prijzenpakketten liggen met in ieder 2 kaartjes naar een film naar keuze en een tof festivalshirt .

 

Wat je daarvoor moet doen? Klik hier voor meer info. Veel succes!