FOK!columns zoekt columnisten

Icoon Sitenews - Frontpage Een nieuw jaar, een frisse start: de columnhoek zoekt versterking. Schrijf je al jaren je weblog vol met gewéldige stukken die door hooguit vijf man gelezen worden? Ben je opiniërend as fuck, ken je jezelf elk jaar de AKO-troostprijs toe en verlang je naar een miljoenenpubliek? Wil je door Vader_Aardbei afgezeken, door didx gespellcheckd en door SunChaser geschoffeerd worden? Dan is het wel iets voor jou.

We zoeken schrijvers en schrijfsters (daarvan hebben we er maar één, en die kan ook wel wat versterking gebruiken in het van zich af slaan van overjarige columnisten) die geen blad voor de mond nemen, zeggen waar het op staat, en links, rechts of recht door zee schrijven. Van muziekcolumns tot een ode aan de bakspaan en van een emailwisseling tot een meerdelig verhaal; ons idee van een column is minder star dan dat van het NRC.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje met vier van je stukken naar superworm@fok.nl. We plaatsen een selectie en kijken of je leuk schrijft: voor je het weet schrijf je wekelijks of tweewekelijks voor één van de grootste sites van Nederland en kun je dat blogje wel opdoeken!