FOK!sport zoekt nieuwe mensen!

Icoon Sitenews - SportFOK!sport is op zoek naar versterking! We zoeken enthousiaste nieuwsposters met een goede beheersing van de Nederlandse taal. Heb jij zin om mee te helpen aan de nieuwsvoorziening op FOK!sport? Lees dan verder!

FOK!sport brengt een grote hoeveelheid nieuws, over bijna alle sporten. Daarnaast draaien op de site regelmatig managerspellen waarin je met honderden andere spelers een gooi kan doen naar de eeuwige roem, èn leuke prijzen. Zo'n site draait natuurlijk niet vanzelf en daarom zoeken we altijd nieuwe mensen die mee willen helpen met het verzamelen van nieuws en het schrijven en plaatsen van berichten.

Als nieuwsposter kom je terecht in een gezellig team van bevlogen medewerkers. Je vergaart nieuws op het internet en daarbuiten en biedt dat in herschreven nieuwsberichten aan op FOK!sport. Ook kun je verslagen schrijven van bijvoorbeeld voetbal- of autosportwedstrijden. De eisen die wij stellen, zijn zeer redelijk: zo ligt het minimum aantal berichten dat je moet plaatsen per maand maar op dertig. Dat is dus gemiddeld één bericht per dag. Daarnaast kun je natuurlijk foutloos Nederlands schrijven en ben je goed op de hoogte van wat er speelt in de sporten waarover je schrijft. Je hoeft geen allrounder te zijn: we hebben ook nieuwsposters die bijvoorbeeld alleen berichten over voetbal of Formule 1 schrijven. We zoeken voor deze sollicitatieronde voornamelijk mensen die overdag tijd hebben om berichten te schrijven.

Ben jij degene die mee kan helpen FOK!sport nog beter en groter te maken? Stuur dan een mailtje met je usernaam op FOK!, je leeftijd en op welke tijden van de dag je beschikbaar bent voor het schrijven van nieuws naar sport@fok.nl, onder vermelding van "Sollicitatie FOK!sport". Wie weet kunnen we jou dan snel verwelkomen in de crew van FOK!sport!
Submitter:  Bron: FOK!sport