FOK! zoekt nieuwsposters!

Icoon Sitenews - Join the crewHeb je een goede taalbeheersing en lijkt het je leuk om mee te werken aan een site die iedere maand door bijna een miljoen unieke gebruikers gelezen wordt? Kortom: lijkt het jou leuk om nieuwsposter op FOK! te worden? Lees dan zeker even verder! We zoeken namelijk weer enthousiaste posters voor het nieuwsgedeelte van de FOK!frontpage.

We zijn op zoek naar mensen voor alle nieuwscategorieën en voor alle tijdstippen. Post jij graag serieus nieuws, of ben je meer van de luchtige berichten? Wij zoeken beiden. Als je vroeg in de ochtend kan posten is dat een pré, maar het is geen verplichting.

Wij bieden een groot platform waarop je stukken gelezen worden en een gezellige club crew van zo'n 70 man FP-crew in totaal. Helaas bieden we geen geld. Je werkt dus mee op vrijwillige basis, al ben je jezelf ervan bewust dat vrijwilligheid geen vrijblijvendheid betekent.

Lijkt het jou leuk om mee te werken en denk je dat je geschikt bent? Stuur dan voor zondag 14 oktober om 23.59 uur een mailtje naar frontpage@fok.nl. Vermeld in het mailtje je username, een korte beschrijving van jezelf, in welke categorie(ën) je nieuws wilt plaatsen, de uren van de dag dat je (over het algemeen) beschikbaar bent en het aantal berichten dat je op weekbasis denkt te kunnen plaatsen (bedenk dat de berichten over het algemeen herschreven moeten worden).