FOK! zoekt nieuw PR talent!

Ben jij een regelneef die van onderhandelen en relaties opbouwen houdt én heb je altijd al mee willen werken aan FOK!? Dan ben jij misschien wie we zoeken. We zijn namelijk op zoek naar een public relations manager voor de FOK!frontpage.

De functie
Het deel uitmaken van het Public Relations-team op FOK! kent verschillende activiteiten. Als verantwoordelijke voor het organiseren van de prijsvragen voor de Frontpage zijn er twee processen: allereerst het continu fungeren als aanspreekpunt voor tientallen verschillende bedrijven en instanties per mail en soms per telefoon. Ook zorg je ervoor dat de prijsvragen klaargezet worden en beantwoord je mails van users of anderen met vragen of opmerkingen. Tenslotte is betrokkenheid bij FOK! en dan met name de frontpage erg belangrijk. Het is heel belangrijk dat PR meedoet in discussies over beleid en de boel vanuit een PR-perspectief belicht, zodat FOK! zich ook op die manier ontwikkelt.

De eisen
Als lid van het public relations team van FOK! moet je redelijk continu aanwezig zijn. We zoeken dan ook iemand die minimaal 10 uur per week beschikbaar is en bij voorkeur een opleiding heeft gevolgd in de richting communicatie, marketing of PR. Relevante werkervaring is uiteraard een pré. Verder is het prettig als je in de gelegenheid bent om te reizen en bedrijven te bezoeken indien nodig. Je moet accuraat zijn, kunnen plannen, onderhandelen en slagvaardig zijn. Verder hechten we veel waarde aan creativiteit en zoeken we iemand die een echte teamplayer is. PR zijn binnen FOK! is leerzaam, boeiend en vaak erg leuk, maar weet qua tijd waar je aan begint, want 'even' een maandje rustig aan is niet echt makkelijk in te passen.

De beloning
Daar kunnen we heel kort over zijn: die is er niet. FOK! draait op vrijwilligers en dat is in het geval van de PR-afdeling niet anders. Wel krijg je een mobiele telefoon van FOK!, waarvan het abonnement vergoed wordt. De functie biedt je wél een hele mooie kans om aan je CV te werken en om ontzettend veel hands-on ervaring op te doen met relatiemanagement, promotie, onderhandelen, doelgroepenmarketing, online marketing, webanalytics en nog veel meer.

Als het je leuk lijkt om in een volwassen en verantwoordelijke functie mee te werken aan FOK! en om ervaring op te doen als PR-manager van een van de grotere websites van Nederland, stuur dan een mailtje naar pr@fok.nl met daarin een motivatie van wat je kunt en hoe je denkt dat je binnen FOK! past.