FOK!weblog 5 jaar!

Icoon Sitenews - WeblogHet is vandaag alweer vijf jaar geleden dat onze oppergoeroe Danny kwam met de FOK!weblog. In deze vijf jaar is de FOK!weblog flink gegroeid en dat is te danken aan onze bezoekers. Omdat we onze bezoekers daar heel dankbaar voor zijn, willen we jullie deze maand ook een aantal leuke zaken geven, buiten ons gewone aanbod.

De reageerprijs:
En die prijzen beginnen nu meteen al, tenminste. Je kans op prijzen. In de maand februari gaan we onder de users die reageren shirts verloten. Speciaal gemaakte FOK!Weblog vijf jaar t-shirts. Iedere keer dat je reageert op een blogje. Hoe je het ook doet maak je kans op een T-shirt. Het design van het T-shirt houden we nog even voor ons. Het enige dat we nu willen delen is dat we erg van limoen houden, de rest volgt vanzelf nog wel .

Name that Bitch:
Ook hebben we de "Name That Bitch" serie. Een competitie waarbij je een doek van printatelier.nl kan winnen. Herken jij de webloggers en mail je de juiste namen door, dan maak je kans op een doek van 40*60.

In the picture:
Deze maand geven we een paar keer een prijs weg bij "In the picture". ibood levert ons daarvoor de prijzen. Door een komisch onderschrift te realiseren bij de plaatjes die je voorgeschoteld krijgt kan je dus leuke prijzen winnen. Donderdag zal de winnaar van de 1 GB USB stick bekend worden gemaakt.

T-shirts, GRATIS! T-SHIRTS!
Te winnen met reageren, of door mee te doen met wedstrijden. We geven exclusieve FOK!WEBLOG! T-shirts weg.