Prijswinnaars week 42, 43 en 44

Je kon de afgelopen weken weer een hoop prijzen winnen op de FP. Het is een flinke rij met prijzen en winnaars dus we werken het lijstje maar gewoon af:

Allereerst maakte je kans op het spel DVD-bordspel Personology. De volgende mensen zijn de gelukkige winnaars:


BaZzY
Miepz
whiteman


Daarnaast kon je het complete eerste seizoen van GTST op DVD winnen. De volgende twee mensen hebben het komende half jaar hun hele weekend volgepland.


nomen
ramonp


Je kon verder de game Splinter Cell: Double Agent op de Xbox 360 plus een Splinter Cell-faceplate voor je Xbox 360 winnen. De volgende vijf mensen hebben een game plus faceplate gewonnen:


Brandje
eltje
Spaceman89
FranticDJ
kahaarin


Je maakte verder kans op de 538 Dance Smash cd. We gaven er vijf weg en ze zijn gewonnen door:


Stokvis
zarlor
uhhm
Kitkat184
wuppi


We gaven verder 5 * 2 kaarten weg voor de film DON. Ze zijn gewonnen door:


nlboy
pillenboer
Rejected
P4ULuZ
nhero


Een prijsvraag die voor veel commotie zorgde omdat het plaatje NSFW zou zijn: de interactive fleshlight. De volgende twee mensen mogen hem gaan proberen:


paladin
Typhon


Tenslotte maakte je kans op tien Borat-hobbypakketten waarin je een Borat ping pong-set kon winnen plus een Borat-badpakket. De volgende tien mensen kunnen hun lol niet op aankomende zomer in het zwembad:

majoh
IQM
knarfmk1
Bait00
Cansu
IlluZiaN
wendytje
n1ck
RefleXion
Ryoga


Alle winnaars namens de hele FOK!crew gefeliciteerd! De prijzen zullen binnen enkele weken naar jullie opgestuurd worden. Vergeet niet deze week weer op de FOK!frontpage te kijken voor meer prijsvragen. Voor eventuele vragen kun je ons natuurlijk ook e-mailen.