FOK! Prijswinnaars week 24

Afgelopen week kon je op de Frontpage van FOK! weer kans maken op een aantal spectaculaire en leuke prijzen. Hier is het overzicht met de winnaars van afgelopen week.

Allereerst gaf FOK! een unieke zitzak weg van Easybag. Het goede antwoord op de prijsvraag is "Nederland, Duitsland, Frankrijk, Belgie, Groot Brittannie, Spanje, Luxemburg, Oostenrijk, Italie, Denemarken en Zweden" en dit is de winnaar:


Brainles


Ook gaven we vijf gesigneerde albums weg van A Balladeer. Het antwoord op de vraag moest zijn 'Marinus de Goederen; Erik Meereboer; Tijs Stehmann' en dit zijn de winnaars:


svinx
jimpsel
Fentoozler
_dirkjan_
Zonneridder


Daarnaast gaven we vier keer een prijzenpakket van Midlake weg. Het antwoord op de vraag is: "Marslandingskarretje" en dit zijn de winnaars.

Ryoga
Jaguarized
Apoclysm
z22


Tot slot gaf FOK! ook nog eens 3x2 kaarten weg voor een oncert van James Brown op Ahoy Open Air. Het antwoord op de vraag luidde: "Groningen" en dit zijn de winnaars:

ForrestX
Siegfried
Bait00


Alle winnaars namens de hele FOK!crew gefeliciteerd! De prijzen zullen binnen enkele weken naar jullie opgestuurd worden of er wordt contact met je opgenomen. Vergeet niet deze week weer op de FOK!frontpage te kijken voor meer prijsvragen. Voor eventuele vragen kun je ons natuurlijk ook e-mailen.