FOK! Prijswinnaars week 23

Afgelopen week kon je op de Frontpage van FOK! weer kans maken op een aantal spectaculaire en leuke prijzen. Hier is het overzicht met de winnaars van afgelopen week.

Allereerst gaf FOK! drie Playboytassen van X-Toys weg. Het goede antwoord op de prijsvraag is "202835" en dit zijn de winnaars:


Fanghorn
SterkStaaltje
Visman


Ook gaven we drie keer een waardebon van 50 Euro weg van Canvassite.nl Het antwoord op de vraag moest zijn '8' en dit zijn de winnaars:


Napalm
SugarRay
petra67


Ook gaven we drie keer een prijzenpakket van Poseidon weg. Het antwoord op de vraag is: "Josh Lucas" en dit zijn de winnaars.

NewOrder
thajaxxer
Zjoep


Daarnaast gaf FOK! ook nog eens een abonnement weg op het tijdschrift Computer Idee. Het antwoord op de vraag luidde: "Desirée" en dit is de winnaar:

crusher77


Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijgen de onderstaande mensen ook nog eens een album van Arling & Cameron thuisgestuurd. Het antwoord op de vraag is "2001" en dit zijn de winnaars:


kiddyl
Aaargh!
koffercomputer
BachW
dirkyt
Remco2002
vries750
menesis
cleanwindow
dude-lange


Alle winnaars namens de hele FOK!crew gefeliciteerd! De prijzen zullen binnen enkele weken naar jullie opgestuurd worden of er wordt contact met je opgenomen. Vergeet niet deze week weer op de FOK!frontpage te kijken voor meer prijsvragen. Voor eventuele vragen kun je ons natuurlijk ook e-mailen.