FOK! Prijswinnaars week 22

Afgelopen week kon je op de Frontpage van FOK! weer kans maken op een aantal spectaculaire en leuke prijzen. Hier is het overzicht met de winnaars van afgelopen week.

Allereerst gaf FOK! tien keer het album "They'll have to catch us first" weg. Het goede antwoord op de prijsvraag is '10 jaar' en dit zijn de winnaars:


FlyingFox
Salmonella
dweezle
Nikkee
Deathraiser
tralalala
R1R5
koentje.k
Dargno
Diramor


Ook gaven we vijf keer een dvd weg van Tipping the velvet. Het antwoord op de vraag moest zijn '4' en dit zijn de winnaars:



Landje
Oen
sw00zh
amygurl
zzzBedmanzzz


Ook gaven we een 300GB Externe HD van iBood.com weg. Het antwoord was "een photoshopwedstrijd" en dit is de gelukkige winnaar:

Jayke


Daarnaast gaf FOK! ook nog eens een abonnement weg op het tijdschrift Power Unlimited. Het antwoord op de vraag luidde: "ed" en dit is de winnaar:

Niox


Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijgen de onderstaande mensen ook nog eens een album van Living Things thuisgestuurd. Het antwoord op de vraag is "Imola, Italië" en dit zijn de winnaars:


humidity
bigshadow
Ryoga
iRs
djpdjpnl
Goipie2
BoterKlontje
_dirkjan_
Bafnek
Fiama


Tot slot gaven we nog eens vijf keer 2 kaarten weg voor 'Rocken aan het IJ' op 10 juni a.s. Het antwoord op de vraag is '2004' en dit zijn de winnaars met dit goede antwoord:


Bode
Govinda
Sanduhrr
tr0tle
Martina


Alle winnaars namens de hele FOK!crew gefeliciteerd! De prijzen zullen binnen enkele weken naar jullie opgestuurd worden of er wordt contact met je opgenomen. Vergeet niet deze week weer op de FOK!frontpage te kijken voor meer prijsvragen. Voor eventuele vragen kun je ons natuurlijk ook e-mailen.
Submitter:  Bron: FOK! Prijsvragencrew