FOK!weblog: Het treurigste kerstpakket

Sitenieuws WeblogHet is december, tijd van warmte en waardering. Tijd om je dierbaren te koesteren, ze te laten weten hoeveel ze voor je betekenen. Niet alleen privé, maar ook juist op je werk. Jawel, het is weer tijd voor de kerstpakketten!

Uiteraard valt jouw waarde voor het bedrijf niet uit te drukken in kerstpakketten, maar dat betekent nog niet dat ze dan maar met een verzameling prullaria en lang houdbare levensmiddelen aan hoeven te komen! Heb jij een flinke kater aan je kerstpakket overgehouden? Mail dan naar de FOK!weblog (weblog@fok.nl) een foto van het zielige hoopje 'waardering', en wie weet win jij een 'Hang-over pack', om de kater te boven te komen.

Inzendingen kunnen gestuurd worden naar weblog@fok.nl en worden uiteraard vertrouwelijk behandeld, indien er foto's geplaatst worden zal dit ook geheel anoniem gebeuren, zonder vermelden van (gebruikers)naam.


De eerste inzendingen zijn binnen (en we wachten met ongeduld op meer wanstaltige kerstpakketten) en hier twee kerstpakketten die met recht het predikaat treurig mogen dragen:
1) De Jumbo, met als inhoud: een sjawl, een portemonnee en een flashlight met uiteraard Jumbo logo, een waardebon van 10 euro (te besteden bij de Jumbo) en als laatste een kersteditie van de Jumbo DVD, met uiteraard werkinstructies en tips.









2) Een 3-dimensionaal gedicht van de kunstenaar Hans Mes. De tekst luidt: "Een hart schept de naaste plaats om te leven".
Volgens het begeleidend schrijven is dit kunstwerk handmatig met de snijbrander uit staal gesneden, in een gelimiteerde oplage, waardoor het gesigneerd, uniek en verschillend is.

Mocht iemand het wel leuk vinden, dan kan deze zich melden op weblog@fok.nl de opbrengst van de verkoop van dit "kerstpakket" komt dan ten goede aan het Ronald McDonaldfonds