FOK!weblog: Kan jij het beter?




Helaas zijn er in de afgelopen maanden een aantal WWKW'ers / columnisten vertrokken bij de weblog. On_air, Keroppi en Francesca hebben voor veel leesplezier gezorgd. Om hun gemis te verzachten, zijn we nu op zoek naar nieuwe schrijvers.

Kan je schrijven? Denk je dat je de weblogcrew aankan? Beginnen je genitaliën al te kriebelen bij de gedachte aan een geile "weblogger" tag achter je naam op het forum én natuurlijk een heus @FOK! mailadres? Heb je voldoende tijd en inspiratie om minimaal 2 keer per maand je hersenspinsels op de weblog te zetten? Maak dan het onderstaande verhaal af en stuur dat voor 27 mei naar weblog@fok.nl (Let op, er zijn wat mailprobleempjes, dus her en der blijft de mail hangen. Pas als je een bevestiging krijgt is je mail binnen. Krijg je geen bevestiging, meld dat dan hieronder in de reacties.)

Schroom vooral niet om de stijl en het onderwerp van het verhaal compleet te veranderen, laat zien wat je in huis hebt!

(Disclaimer; Alle inzendingen worden eigendom van de weblog en kunnen geplaatst en/of bespot worden)
quote:
Een gewone dag bij de leukste weblog van Nederland

Zoals elke dag zit Rickmans om stipt 6.00 uur te F5-en. "Geen content, geen content, geen content" brabbelt hij voor zich uit. Zoals elke dag om 7.00 belt hij Tolgashakur wakker, die meteen rechtop in zijn bedje zit. Panisch rent hij naar zijn PC en struint het internet af naar leuke linkjes om de Weblog-bezoekers te entertainen. Om 9.00 uur heeft hij de eerste drie linkjes geplaatst en hij staat zichzelf toe even te pauzeren om te ontbijten. Ondertussen wordt aan de andere kant van Nederland Loedertje wakker. Ze slaat het zaadbevuilde dekbed van zich af en ziet op haar GSM dat Rickmans 23 smsjes heeft gestuurd. "Eerst koffie, dan vilein terug smsen" denkt ze bij zichzelf. Als Rick haar toch ook niet had...
Lees de rest van dit verhaal hier op de weblog.