FOK! zoekt gamers!

Join the crew!FOK! gaat iets nieuws doen! Er komt namelijk een subsite voor games! Wil je weten wanneer HALO 2 uitkomt? Wil je weten hoe goed de nieuwste GTA is? Wil je het laatste nieuws over de Nintendo DS? Binnenkort kan het allemaal hier op FOK! Om het tot een succes te maken hebben we een enthousiaste crew nodig, en we kunnen jouw hulp meer dan goed gebruiken!


Wat wordt er van je verwacht?

Allereerst is het natuurlijk van belang dat je een gamer bent. Of je het met een controller doet, of met een muis, dat maakt niet uit. Daarnaast moet je er ook nog eens leuk over kunnen vertellen, waarbij je mening verder moet gaan dan “wow, dat is een vette game, want er zit veel bloed in”. Het komt erop neer dat je een aantal nieuwsberichten zult gaan posten (minimaal 5 per week) en minimaal één review per maand moet schrijven.

Daarnaast vragen we een beetje inbreng van je met betrekking tot het beleid en nieuwe ideeën voor de nieuwe games-site! Extra initiatief wordt ook op prijs gesteld, bijv een special over de E3 of een ander evenement.

Wat krijg je ervoor?

Helaas kunnen we je geen geld bieden, en ook een computer of auto van de zaak zit er niet in. Je werkt als redactielid op vrijwillige basis mee aan de site, maar gaat wel akkoord met de verplichtingen die er aan gesteld worden zoals hierboven genoemd.

Wat we je wel kunnen bieden is een leuk en enthousiast team van mensen om mee samen te werken, en dat is natuurlijk ook heel veel waard.

Hoe kun je solliciteren?

Update: Solliciteren is helaas niet meer mogelijk. Je kon je aanmelden tot 13 juni jl., 23:59u. Bedankt voor de vele reacties, we gaan ons beraden en geven iedereen zo snel mogelijk bericht over de voortgang.

Names de FOK! crew,

De eindredactie.