Wijzigingen in de FP-crew (februari, maart, april)

Tot nu toe gaven we iedere maand een overzicht van wijzigingen in de FP-crew. Vanaf februari is dit echter (op een Eindredactie-wisseling na) niet meer gebeurd. Wat is er de laatste tijd allemaal veranderd?

Afscheid van oud gedienden
Na jaren van trouwe dienst heeft LWaS besloten het team te verlaten. Hij was de laatste tijd nog actief als nieuwsposter en heeft in de afgelopen jaren maar liefst 2000 nieuwsberichten op de Frontpage geplaatst. We zullen ons FP-fossiel missen. Bedankt voor de trouwe inzet!

Datzelfde geldt voor AliSalami, die met maar liefst 2525 nieuwsposts ook een indrukwekkende prestatie heeft neergezet. De laatste maanden was hij actief als devver en als nieuwsposter. Nadat hij eerder al besloot het devven neer te leggen heeft hij kort geleden ook besloten zijn nieuwsposterstaak neer te leggen. Ook hem bedanken we voor zijn toch wel indrukwekkende en langdurige inzet!

Afscheid
Verder hebben we afscheid genomen van nieuwsposters AppeltjeEitje, Chanty, Ischa, JvL, M4stermind, Scion-a-la-reine en Stratos. Bij de columns hebben Sunchaser en Unkle het team verlaten. Allen bedankt voor jullie inzet!

Welkom!
Inmiddels zijn er op de FP ook wat crewleden bij gekomen. In het nieuwsteam zijn FatalException, Kozzmic en sanfranjake ons komen versterken. Bij de reviews heeft rewimo zich bij het team gevoegd en ook Jerruh is nu fulltime reviewer.

Wijzigingen in de Eindredactie
Eb, tot voor kort Eindredacteur Columns, heeft besloten deze functie neer te leggen. Op dit moment neemt Danny zijn taken waar.