25.000 nieuwsberichten op de FOK! Frontpage

Al sinds de opening van FOK! in oktober 1999 zijn wij bezig om jullie constant te voorzien van het laatste nieuws en de leukste nieuwsberichten. Vandaag is in die nieuwsvoorziening een mijlpaal bereikt. Het 25.000e nieuwsbericht is hierbij een feit!

Door de jaren heen is FOK! alleen maar gegroeid. Inmiddels zijn er meer dan 43.000 geregistreerde gebruikers en bezoeken per dag zo'n 45.000 unieke bezoekers de site. Op 4 december van dit jaar bereikte FOK! zelfs het hoogste aantal pageviews ooit: 1 miljoen.

Omdat deze enorme groei, maar ook de 25.000 nieuwsberichten, nooit mogelijk zouden zijn geweest zonder jullie, de users, en andere hulpvaardigen willen we jullie net als bij de 10.000e, 15.000e en 20.000e post bedanken voor alle newssubmits, alle reacties, de spellingscontrole en uiteraard ook de feedback (zowel positief als negatief).

Ook in de toekomst zullen wij als Frontpage-crew ons uiterste best blijven doen om jullie altijd van het leukste, opmerkelijkste en belangrijkste nieuws te voorzien. We hopen uiteraard dat nog meer mensen de weg naar de newssubmit hierbij weten vinden.

Hoewel we ook nu kaarten, taarten, liefdesbrieven, sportauto's en andere cadeautjes zeer op prijs stellen, vermoeden wij dat die helaas niet door het draadje van onze telecom-operator passen. Die houden we dus nog van jullie te goed...

Met vriendelijk groeten,

= De gehele FP-crew =