Blu-ray: The Wedding Ringer

Gecompliceerd plot: man wil trouwen met de lekkerste meid in zijn leven. Dat is al gelukt bij de start van deze film. Nee, deze geek heeft totaal geen vrienden. En wie moet er nou de best man worden? Dan huur je toch gewoon lolbroek Kevin Hart in? Hij wordt je best man en doet alsof hij je al jaren kent (en kennelijk is het echt een ding: http://www.hireabestman.co.uk/).

The Wedding Ringer Kevin Hart & Josh Gad

Dus zo vergezocht als het klinkt is het allemaal niet. Maar is het een gouden business? Worden 'best men for hire' de komende jaren slapend rijk? Nee, dat verwacht ik niet. De film was echter in de VS toch nog een kleine hit. Dat is onbegrijpelijk en kan enkel zijn vanwege Kevin Hart en mogelijk de toevoeging van Josh Gad (Olaf in Frozen) en Kaley Cuoco (nu weer zonder Sweeting) van The Big Bang Theory. En ja, Kevin Hart heeft een natuurlijke charme. Maar dat iets grappigs lijkt, wil niet zeggen dat het ook grappig is. We hebben al vaker een vrijgezellenfeest uit de hand zien lopen en oude kerels die elkaar in slowmotion kapottrappen op een honkbalveld is niet leuk. Bovendien is Kaley Cuoco als bitch ook niet wat we willen zien.

Vergis je niet, ik heb me geamuseerd tijdens het kijken van deze film maar het raakt kant noch wal. Het is een vrij puberale komedie met een paar kleine bijrollen die in mijn ogen de show stelen (de stotteraar heeft knappe gezichtsuitdrukkingen). De extra's op deze blu-ray maken het er ook niet beter op. Deze bestaan uit outtakes en deleted scenes. Wat er in feite op neerkomt dat je na 100 minuten Kevin Hart nóg meer Kevin Hart kan zien improviseren in de outtakes of grappen kan zien in de deleted scenes die niet grappig genoeg bevonden werden (kun je nagaan...).

De blu-ray van The Wedding Ringer ligt nu in de schappen. Kevin Hart vindt dit zijn beste werk, dus voor fans zeker een aanrader. Lekker voorbereiden op zijn optreden in de Ziggo Dome.