The Big Bang Theory - Seizoen 7

Je zou maar Sheldon Cooper zijn. Een briljante doch ietwat autistische natuurkundige met een voorliefde voor games, stripboeken, vlaggen en science fiction. En dan heb je ook nog eens drie vrienden, waarvan één ook je kamergenoot is. Oh ja, er zijn ook nog een paar vrouwen in je leven. Maar wat je daar nou mee moet...

The Big Bang Theory: promotieafbeelding seizoen 7

Zie hier de basis voor inmiddels acht seizoenen comedy. The Big Bang Theory is inmiddels een van de populairste sitcoms ooit. Net als hun collega’s in Friends krijgen de hoofdrolspelers inmiddels een miljoen dollar per aflevering betaald. Niet zo gek als je beseft dat de serie alleen al in de Verenigde Staten wekelijks 20 tot 26 miljoen kijkers trekt!

Het concept is eigenlijk nooit veranderd. De vier vrienden leven in hun eigen kleine wereldje en komen zo in de meest hilarische situaties terecht. Zo moet Sheldon een onmogelijke keuze maken tussen een PS4 of een Xbox One en koopt Leonard een nieuwe eetkamertafel waarmee hij voor de nodige spanning zorgt. Raj organiseert moorddiners en Howard blijft het lastig hebben met zijn moeder. Dan zijn er nog de vrouwen in hun leven. De acteercarriere van Penny wil nog niet echt van de grond komen en Amy smacht naar coïtus met Sheldon (zou het er dit seizoen dan eindelijk eens van komen?). Bernadette heeft het zwaar met Howard en zijn moeder en Raj… Tja, die is gelukkig met zijn hond. Of zou het dan toch?

The Big Bang Theory: still uit aflevering

Zo heeft ook dit seizoen weer 24 afleveringen. Vaak grappig, soms hilarisch en af en toe wat flauw. Maar ook dit seizoen weet de serie weer een hoog niveau vast te houden, al hebben sommige verhaallijnen een beetje een GTST-gehalte. Maar alleen al de briljante vertolking van Sheldon door Jim Parsons is de moeite waard van het kijken. En Penny natuurlijk…

Verder vind je, verdeeld over de drie dvd’s van de box, een aantal bonusfeatures. Zo is een bezoek aan de Comic-Con vastgelegd, zijn er veel beelden van achter de schermen en ontbreken de bloopers uiteraard niet. Zeker voor de die-hard BBT-fan een must om te zien!