XXX-News (18+) Januari

Zoals elke maand kun je ook deze maand weer lezen over allerlei verschillende erotische artikelen die tegenwoordig op de markt te verkrijgen zijn. Deze maand onder andere een nieuwe sexy look en een strapon zonder straps!



Volgens een onderzoek van mannenblad Playboy gaat maar liefst een kwart van alle mensen vreemd. Sommigen zoeken iets dat ze thuis niet kunnen krijgen, anders raken plots verkikkerd op iemand anders dan hun eigen partner. Aan dat tweede kun je niet veel doen, maar aan het eerste kun je werken. Zo schijnen veel mannen van blondines te houden, terwijl niet eens de helft van de Nederlandse vrouwen van nature (of geverfd) blond is. Gelukkig zijn er hulpmiddelen te verkrijgen die ervoor kunnen zorgen dat je voor slechts een wip opeens de haarkleur van je mans dromen hebt: een pruik! Normaal zijn pruiken behoorlijk prijzig, maar voor de wat kortere (en wellicht erotische) doeleinden zijn er behoorlijk wat goedkope pruiken te krijgen. Zo kun je voor een euro of veertig al een pruik krijgen, die je geliefde gelijk een totaal andere look geeft. FOK! kreeg een witte stijle pruik toegestuurd, die op onderstaande foto te zien is. En het wordt in ieder geval wel snel duidelijk waarom de pruik door een erotiekwinkel wordt verkocht. Op z'n hondjes ziet de pruik er (voor de man) aardig uit, maar als hij gewoon gedragen wordt valt direct op dat de kwaliteit maar matig is. Dat is jammer, want zo kun je de illusie niet een hele dag volhouden.

klik voor groter plaatje


Voor lesbische stelletjes is een strap-on bijna een must-have voor in de slaapkamer. Je kunt nog zo lekker met je handen of mond je partner stimuleren, echte penetratie voegt toch echt wat toe. Veel strap-ons zijn echter een heel gehannes met riempjes en bieden weinig genot voor de gevende partij. Fabrikant Fun Factory ontwierp speciaal hiervoor de Share XL Dildo, een dubbelzijdige dildo die zowel de gevende als de ontvangende partij penetreert. Door het korte deel van de dildo in de vagina in te brengen blijft er als het ware een penis uitsteken. Deze kun je natuurlijk vervolgens gebruiken om je partner mee te neuken. De dildo is vrij gemakkelijk in te brengen, maar dat is ook gelijk een nadeel; door de makkelijke vorm blijft de Share XL Dildo niet echt op zijn plaats. Bij een wat stevigere penetratie blijft de dildo gewoon niet goed zitten en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Alleen als je de dildo met elkaar deelt door op zijn hondjes achter elkaar te gaan zitten (met de gezichten van elkaar af), dan valt de dildo wel goed te gebruiken. Voor een product van bijna zestig euro is het resultaat eerlijk gezegd teleurstellend. Als gewone geribbelde dildo is de Share XL Dildo wel lekker, maar daar is hij niet specifiek voor ontworpen.

klik voor groter plaatje


Er zijn heel wat verschillende bordspellen op de markt die ontworpen zijn om je seksuele leven wat op te peppen. Er zitten wat behoorlijk succesvolle spellen bij, zoals Partnerlink, maar ook veel teleurstellende. Daarnaast moet je soms vrij lang spelen, voordat er echt opdrachten moeten worden uitgevoerd. Speciaal voor de wat minder geduldige mensen zijn er nu een drietal nieuwe spellen op de markt gekomen: De Harten Er zijn drie verschillende Harten, waarbij FOK! een Kinky Hart heeft gekregen. Het Kinky Hart is een hartvormig doosje, met daarin honderd kleine opgerolde papiertjes. Op elk papiertje staat een opdracht die de lezer moet uitvoeren. Het gaat daarbij om diverse activiteiten die niet in de doorsnee slaapkamer worden uitgevoerd zoals: "spank je partner" en "doe je partner aan een riempje en laat hem als een hondje rondlopen". Wat dat betreft gaat het Kinky Hart gewoon een stuk verder dan de meeste mensen zullen waarderen. Gelukkig zijn er ook twee veel meer liefdevollere Harten verkrijgbaar, die veel meer mensen aan zullen spreken. Het principe is in ieder geval wel leuk en een enkele opdracht zal de sfeer van de avond al kunnen beïnvloeden. Heb je dus even geen inspiratie en wil je een stapje verder gaan? Dan is het Kinky Hart best het proberen waard, zeker vanwege de lage prijs van 12,95 euro.

klik voor groter plaatje


Wil je meer lezen over seks en erotiek? Bezoek dan ook eens het forum over Seksualiteit op FOK! In de volgende edities van Eronieuws bespreken we natuurlijk weer de nieuwste produkten op erotiekgebied!

klik voor groter plaatje

Alle besproken artikelen zijn verkrijgbaar bij en beschikbaar gesteld door X-Toys.

Reacties op dit artikel die offtopic zijn, zullen worden verwijderd.