Lifestyle: Slippies

Het is maar goed dat de meeste mannen geen mietjes zijn. Het is immers geen pretje 's avonds. Je kruipt in bed en wordt romantisch *kuch* verrast met twee ijsklompjes die tegen je poezelige voeten aanwrijven. Daar heeft God toch een steekje laten vallen. Tenminste, zo gaat dat hier in huis. Verschrikkelijk. Maar omdat je nu eenmaal je vriendin niet met haar poten als een kat in de magnetron kan duwen, zijn er nu Slippies. Een soort hittepit kussentjes, maar dan in de vorm van pantoffels. Je gooit ze in de magnetron, even laten opwarmen en je trekt ze aan voor lekker warme voeten.


En het was bijna Valentijnsdag, dat scheelde ook.

Enfin, de reactie bij het uitpakken sprak boekdelen. Eerst een frons, wat is dit nu weer... Niet zo gek, als je een vriend hebt die zelfs enthousiast kan doen over een wuppie. Echt mooi zijn ze immers niet te noemen, maar al snel had ze door wat het kado was. De twee pantoffels gingen die avond al direct in de magnetron, wat een stevige lavendelgeur in het huis losliet. Waar dat voor nodig is, ontgaat me een beetje. Tegen de geur van zweetvoeten misschien? Volgens de gebruiksaanwijzing gaat die geur er na verloop van tijd wel af, maar kun je het weer aanvullen door gewoon wat druppels lavendelolie op de sloffen te doen. Hoeft dus niet, mag wel. Overigens zijn ze niet gevuld met kersenpitten, maar met graankorrels. Je moet ze niet vochtig maken voor of na gebruik!

Tot zover de commercial, hoe is het gebruik twee weken later? Liggen ze al te verstoffen ergens onder het bed? Nee. Ze worden niet dagelijks gebruikt, maar wel op de avonden dat er films of series zoals Gilmore Girls en Desperate Housewives op de buis zijn. Op de bank, plaid erbij en een grote kop cappuccino in de knuistjes. En aan de voeten: de Slippies. Ze zijn er in twee universele maten, 38-41 en 42-46, en verkrijgbaar in de kleuren blauw en rood. Mijn ervaring is dat ik 's avonds met een gerust hart in bed kan stappen, zonder verrast te worden. Wat ijsklontjes in bed betreft dan.

Product: Slippies Prijsindicatie: ¤ 24,95 Waardering:


Must See/Buy/Do
Aanrader
Redelijk
Tsjaa...
STAY AWAY!!!!