Eronieuws (18+): Interactieve Fleshlight en meer!

Zoals elke maand kun je ook in december weer lezen over allerlei verschillende erotische artikelen die er tegenwoordig op de markt zijn. Misschien zitten er voor jou of je partner wel een aantal leuke dingen bij voor onder de kerstboom! Deze maand onder andere een nieuw erotisch bordspel en een interactieve Fleshlight om op je computer aan te sluiten!

Durex Play Dream Vibrator

Durex, bekend als grote condoomfabrikant, heeft een nieuw pad ingeslagen. Met de ontwikkeling van een aantal erotische attributen hoopt de producent een nieuwe markt aan te boren. Al eerder bespraken we in Eronieuws de Durex Play Inspiration Vibrator, een staaf die er mooi uitzag maar kwalitatief achter bleef bij vergelijkbare vibrators. De Durex Play Dream Vibrator is net als zijn grotere broertje erg mooi vormgegeven. Het lijkt nog het meest op het ruimteschip uit de serie 'Star Trek' en past makkelijk tussen je vingers. Dat maakt het apparaatje dan ook makkelijk in gebruik, want je kunt hem zeer direct sturen. Aan de achterzijde zit een rubbertje waarachter je een stekkertje kwijt kunt; je kunt de Durex Play Inspiration Vibrator snel opladen, zodat hij altijd klaar is voor gebruik. Aan de voorzijde zit een soort siliconen coating waardoor de vibrator redelijk zacht aanvoelt en gedeeltelijk ook flexibel is. De vibrator is in drie verschillende trilstanden in te stellen: zacht, hard en pulserend. Alhoewel de vibrator er prachtig uitziet en makkelijk te bedienen is, valt het gebruik wat tegen. De beperkte vibratie zorgt er helaas niet voor dat de clitoris voldoende gestimuleerd wordt. De Durex Play Inspiration Vibrator is op zich wel prettig in gebruik en ziet er zeker geweldig uit, maar kan niet voor een climax zorgen.

Ultiem Verlangen

Na de introductie van het populaire spel 'Partnerlink', een paar jaar geleden, zijn er steeds meer fabrikanten die proberen een stukje marktaandeel proberen te veroveren op het gebied van erotische spellen. Volgens de doos is Ultiem Verlangen niet zomaar een erotisch spel, maar wordt het aangeprezen door een seksuologe. Het zou de spanning terugbrengen in de (seksuele) relatie en elkaars verlangens blootleggen. Het spel ziet er goed uit. Een flinke doos met een mooi en discreet ontwerp, met daarin een speelbord, kaartjes en pionnetjes. Het spel is in principe vrij simpel. De twee spelers moeten met hun pion een soort traject afleggen, waarbij je vragen moet beantwoorden of opdrachten uit moet voeren. De vragen geven je partner en misschien jezelf wel inzicht in je verlangens, de opdrachten zijn bedoeld om nieuwe inzichten te geven in je liefdesleven en als opwarmertje voor een echte vrijpartij. Qua opdrachten kun je ongeveer hetzelfde verwachten als bij 'Partnerruil', alleen zijn ze explicieter en meer gericht op de directe fysieke stimulans. Ultiem Verlangen is zowel geschikt voor relatief onervaren stelletjes als voor de doorgewinterde liefdespartners. Je moet natuurlijk wel open staan voor de verschillende vragen en opdrachten die je op je pad tegen kunt komen, want anders is de lol er snel af. Ultiem Verlangen is qua opzet vergelijkbaar met een erotische variant van 'Truth of Dare' en erg de moeite waard!

Smoothshave Scheersysteem

Volgens de verpakking is het Smoothshave Scheersysteem een prima alternatief voor de 'Brazilian Wax', een waxbeurt voor de edele delen. Een set die bestaat uit soort kleine tondeuse in de vorm van een tandenborstel en een fijnscheerder in de vorm van een staaf. Daarnaast bevat de verpakking nog een etui met een kwastje en wat talkpoeder om het geschoren gebied te verzorgen. De verpakking belooft een babyzachte huid, maar in de praktijk valt dat wel een beetje tegen. De tondeuse haalt de lange haartjes met gemak weg en is door de vorm zeer goed te manoeuvreren; zeker erg geschikt om vormpjes te maken. De fijnscheerder is in feite niets anders dan een grote scheerkop om de korte haartjes mee te kortwieken. Op zich gaat dit prima, maar er blijven jammer genoeg wel stoppeltjes achter. Qua handzaamheid voldoet de set ruim, maar echt babyzacht wordt de huid er dus niet van. Voor geheel kale edele delen is een gewoon scheermesje misschien wel effectiever, maar als je een figuurtje wilt of geen risico op snijwondjes wil is het Smoothshave Scheersysteem een prima alternatief.

Interactive Fleshlight Voordeelpakket

De Fleshlight is misschien wel het meest verkochte seksspeeltje voor mannen. De zachte siliconen huls, verpakt in een discrete plastic verpakking die er uitziet als een zaklamp, is bijzonder waarheidsgetrouw qua gevoel. Omdat je echter als man nog altijd zelf de Fleshlight moet 'bedienen' blijf je toch een beetje solo bezig. De makers van de Fleshlight hebben daarom een toevoeging ontwikkeld om de ervaring nog leuker te maken. In het voordeelpakket vind je een cd-rom met daarop een digitale babe. Het doel is om de vrouw, in dit geval een leuk zustertje, te verleiden en op weinig subtiele wijze te beminnen. Tot zover zit er nog vrij weinig interactiviteit in het geheel, maar een soort adapter voor de usb-poort brengt hier verandering in. Door deze adapter op zowel je computer als op de Fleshlight aan te sluiten kun je de bewegingen van het scherm in het echt voelen. Het spel is qua vormgeving niet echt sterk en oogt weinig realistisch, maar goed, het is dan ook niet bedoeld voor langdurig gebruik. De bewegingen die de Fleshlight maakt zijn wel stimulerend, maar ook zonder de invloed van de computer is de Fleshlight al de moeite waard. Nu is het nog wachten op discs waarbij de vrouwen nog sneller met je van bil willen, want de term 'direct plezier' zou nu eigenlijk 'direct plezier na een minuut of tien' moeten zijn. Wat dat betreft is het meegeleverde spel best moeilijk en hadden wat aanwijzingen geen kwaad gekund. De Fleshlight blijft een toppertje, de toevoeging is wel grappig en bij gelijktijdige aanschaf vrij goedkoop, maar om hem los te bestellen is teveel van het goede.


Wil je meer lezen over seks en erotiek? Bezoek dan ook eens het forum over Seksualiteit op FOK!

Wil jij met korting deze (of andere) artikelen bestellen? Dat kan! Speciaal voor de lezers van FOK! heeft online erotiekshop Eroware een kortingsactie; je krijgt namelijk 10% korting op al je bestellingen. Als je de kortingscode SXRUW78Y invult bij je bestelling, dan wordt de korting direct berekend!