Beautynieuws: smeren met chocolade!

Kneipp firming lijn




Prijs: vanaf 4,99 euro
Wat belooft het? Het eerste huidverstevigingssysteem op basis van natuurlijke ingrediënten. De natuurzuivere lijn bestaat uit drie stappen met als resultaat een voelbaar stevigere en gladdere huid zonder cellulitis. Bestaat uit een douchebalsem, bodylotion, huidolie en badolie.
Wat doet het? Het is helaas niet zo dat je één keer de badolie gebruikt en meteen helemaal strak in je vel zit, was het maar waar. Wat dit systeem wel doet is je huid goed verzorgen, zacht en soepel maken en voor mijn gevoel ook wat steviger. Nu kan dat natuurlijk wishfull thinking zijn, maar juist omdat het een compleet pakket aan producten is in plaats van één wondercrèmetje, heb ik er best vertrouwen in.

Hansaplast Knip, Plak & Ga!




Prijs: 5,59 euro
Wat belooft het? Transparante bescherming tegen blaren.
Wat doet het? Het materiaal komt vrijwel overeen met de bekende blarenpleisters. Als je net als ik iedere keer als je zonder sokken schoenen draagt meteen onder de blaren zit ken je die vast wel! Je knipt de transparante strips zelf op het juiste formaat en brengt deze aan op de plek waar je meestal een blaar krijgt, in mijn geval vlak boven mijn hiel. En inderdaad, zelfs in mijn 'blaren gegarandeerd' schoenen is er na een hele dag dragen geen blaar te zien! Je kunt de patch laten zitten tot deze vanzelf loslaat en hij ziet er een stuk minder ontsierend uit dan de witte of bruine tape die ik normaal wel eens tegen blaren gebruikte. De prijs ligt wel een stukje hoger helaas...

Lancaster Aquasenses skincare fragrance




Prijs: vanaf 41,00 euro
Wat belooft het? Een Eau de toilette tegen huidveroudering.
Wat doet het? Heel slim, een geurtje dat ook meteen je huid verzorgt. De hals en het decolleté zijn tenslotte de plekken die veelal vergeten worden bij het aanbrengen van de dagcrème, en dus wel wat extra zorg kunnen gebruiken. Het geurtje is lekker fris en transparant en je merkt aan de structuur niet dat je hier met een verzorgingsproduct te maken hebt. Van mij zou elk geurtje hiermee uitgerust mogen worden!

Dr. van der Hoog Oogserum




Prijs: 11,99 euro
Wat belooft het? Vermindert gezwollen oogleden en gaat wallen onder de ogen te lijf.
Wat doet het? Lekker oogserum dat inderdaad je ogen er net wat frisser uit laat zien. De prijs is, in vergelijking met vele andere oogserums, lekker laag.

Dr. van der Hoog Chocolademasker




Prijs: 2,10 euro
Wat belooft het? Het ideale masker om jezelf en je huid op te frissen.
Wat doet het? Chocolade, welke vrouw is er nou niet verslaafd aan? Maar om het nou op mijn gezicht te smeren? Da's zonde!! Maar goed, aangezien dit masker niet eetbaar is doe ik het toch maar. Het effect is inderdaad lekker verfrissend en een oppepper voor de huid.

Etos Professional Haarverzorging




Prijs: 3,99 euro per stuk
Wat belooft het? Een verzorgingslijn speciaal afgestemd op rood, bruin en blond haar.
Wat doet het? Een speciale verzorgingslijn voor rood, bruin en blond haar: vrijwel elk groot merk is daar de afgelopen twee jaar mee op de proppen gekomen. We kennen het idee inmiddels en deze lijn van Etos voldoet prima aan de verwachtingen: prima verzorging voor elke kleur haar. Prettig aan deze lijn is de prijs.

Lush nieuws

Naast zeep en vele andere producten heeft Lush ook een assortiment gezichtscrèmes. Wij waren benieuwd naar de variant voor de gevoelige huid en zijn enthousiast aan het smeren gegaan!

Celestial gezichtscrème voor de gevoelige huid




Prijs: 15,35 euro
Wat belooft het? Mensen met een gevoelige huid zijn zeker niet veroordeeld tot het gebruiken van saaie, niet lekker ruikende vochtinbrengers. Er zijn heerlijke parfumerende oliën in de wereld die ook nog eens verzachtend werken: vanille en orchidee. Behalve dit wordt je huid gevoed met een heerlijke mix van amandelmelk, glycerine en cacaoboter. Resultaat: prima verzorging voor de gevoelige huid die ook nog eens heerlijk ruikt.
Wat doet het? Ik weet best dat deze crème niet opgegeten moet worden, maar jummie, wat ruikt 'ie lekker! Heerlijk zoete vanille, verslavend! De geur is als je de crème eenmaal hebt aangebracht nog wel aanwezig, maar niet enorm overheersend. De crème is heerlijk zacht en houdt mijn huid de hele dag lekker soepel, zonder irritatie.