Beautynieuws: met een konijn in bad!

Lancôme Secret de Vie




Prijs: 220 euro
Wat belooft het? Is in staat alle essentiële functies van de huid te reactiveren, van het huidoppervlak tot diep in de huid. De huid wordt gekalmeerd, zacht, gerevitaliseerd, egaal en verstevigd. Bovendien wordt de natuurlijke bescherming van de huid gestimuleerd.
Wat doet het? Een crème van 220 euro... je moet wel een heel goed product hebben weten te maken om dat er voor te vragen. Lancôme is niet de eerste die met een crème in dit hoge prijssegment komt, en gebleken is dat er bij veel mensen vraag naar is. Liever een dure crème die ook écht iets doet, dan eentje die betaalbaarder is maar (vrijwel) niks voor je huid betekent. Nu zijn er natuurlijk mensen die zijn gezegend met een mooie gladde huid die geen enkel teken van vermoeidheid of intredende ouderdom vertoont. Dat zij kiezen voor een goedkopere variant kan ik goed begrijpen. Maar voor iedereen die wat minder is bedeeld (en het enigszins kan betalen natuurlijk) is Secret de Vie een goede optie. Wij hebben de crème ongeveer twee weken getest en wat vooral opviel was de zachte en egale huid waar deze crème voor zorgde. Geen droge vlekjes en rode plekjes, maar een mooie verzorgde, frisse huid.

Jil Sander Sun Delight Eau de Toilette




Prijs: vanaf 27,50 euro
Wat belooft het? Een sensuele, verfijnde geur die herinnert aan dat speciale gevoel van lange, zwoele avonden.
Wat doet het? Jil Sander Sun is mijn favoriete geur, en ook deze variatie op de inmiddels klassieke geur roept bij mij dat zelfde gevoel op: zomer, zon, relaxed... Sun Delight is iets fruitiger dan de klassieke Sun, maar wederom een heerlijke zomergeur.

Davidoff Cool Water GAME Eau de Toilette, voor hem en haar




Prijs: vanaf 29,50 euro euro
Wat belooft het? Zowel de herengeur als de damesgeur zijn vrij, jong en gewaagd fris.
Wat doet het? Stoer, sportief en jong, zo zou ik de damesgeur beschrijven. Ideaal voor iedereen die wel lekker wil ruiken, maar geen parfumwolk om zich heen wil hebben.

Yves Rocher Les Huiles Essentielles Verkwikkende badolie




Prijs: 10,95 euro
Wat belooft het? Verkwikkende en ontspannende badolie, subtiel geparfumeerd.
Wat doet het? Heerlijk geurende badolie met op de verpakking een handige maatverdeling zodat je goed weet hoeveel olie je moet gebruiken. Klein nadeel is dat de olie na een lang bad een soort wit, vettig laagje op je huid achter kan laten. Na het afdrogen is dit echter verdwenen, en rest alleen een heerlijk zachte huid, alsof je deze zojuist hebt ingesmeerd.
Meer over de producten van Yves Rocher vind je natuurlijk op http://www.yvesrocher.nl

Sothys Aux Lumières de Sud voorjaars- en zomerlook 2006




Prijs: verschillende producten vanaf 11,00 euro
Wat belooft het? Verleidelijke make-up tussen chic en spontaan, met de magie en sensualiteit van het Zuiden.
Wat doet het? Fijn aan Sothys is altijd de complete lijn die zij elk seizoen weer afleveren. Van oogpotlood tot lipgloss en poeder: aan alles is gedacht, en alles is ook nog eens perfect op elkaar afgestemd. Deze 'look' vormt daarop geen uitzondering. De kleuren zijn prima afgestemd op het huidige modebeeld, maar wel zodanig dat je ze niet na een paar maanden hoeft weg te gooien omdat ze 'uit' zijn. Eén van mijn favoriete make-up lijnen!

Yves Rocher Bio Specific 2-in-1 poriënverfijnende reinigingsmelk en lotion




Prijs: 7,95 euro
Wat belooft het? Reinigt en verfijnt de poriën.
Wat doet het? Vooral de lekkere frisse geur en de lichte structuur van deze reiniger vallen in positieve zin op. Lekker makkelijk product om aan het einde van de dag snel je gezicht te reinigen en te verfrissen, dat absoluut geen vettig laagje achterlaat.

Labello Pearl & Shine Limited Edition




Prijs: 2,89 euro
Wat belooft het? De bekende Pearl & Shine Labello is in de periode van 1 februari tot 1 juni in een extra leuke verpakking gestoken. Must have voor iedere Labello-addict!
Wat doet het? Vrolijke verpakking met bekende inhoud: leuk hebbedingetje!

Wella Forte 2nd Day Volume Mousse




Prijs: 3,79 euro
Wat belooft het? De mousse breng je op dag één gewoon aan zoals je gewend bent, op dag twee schud je je haar een beetje, en heb je nog steeds hetzelfde volume. Dit alles met behulp van de FlexVolume technologie, die structuur als luchtkussentjes in je haar brengt.
Wat doet het? Wat op dag één al meteen opvalt is dat deze mousse gelukkig niet hard wordt, in tegenstelling tot vele andere merken, maar mijn haar wel goed in model houdt. Na een nachtje slapen stap ik 's morgens vol verwachting richting spiegel. Ik kan niet zeggen dat mijn haar nu direct perfect zit (ook niet na even te schudden), maar het model zit er nog goed in! Van mij mogen alle mousses hiermee uitgerust worden.

Lush nieuws
Het is voorjaar! Nog even, en dan is het zelfs al weer Pasen. Lush heeft deze maand de leukste producten voor de paasdagen uitgezocht, en geeft je ook alvast leuke tips voor Moederdag.

Bunny I washed the kids ballistic




Prijs: 4,60 euro
Wat belooft het? De zoete geur van deze ballistic (structuur van een badbruisbal) ken je wellicht al van Honey I washed the kids. Speciaal voor de paasdagen is er nu een konijnige variant!
Wat doet het? Het konijntje is voorzien van een schattig katoenen staartje en bruist gezellig in je bad. Ideaal paascadeautje!

Big Hugs zeep




Prijs: 4,35 euro
Wat belooft het? Een taartpunt uit een supergrote ronde zeeptaart, rijkelijk voorzien van hartjes en smileys. De geur ken je van de zeep 'Alkmaar'. Een ideaal cadeau voor iedere moeder, of ieder ander die wel een 'Big Hug' kan gebruiken.
Wat doet het? Een beetje jammer is het wel, dat je aan het zeepje niet zo heel goed meer kan zien dat het ooit onderdeel van een taart was. De lagen willen ook nog wel eens een beetje uit elkaar vallen. Maar eigenlijk mag dat de pret niet drukken: de zeep is en blijft lekker in gebruik en ruikt lekker fris en romig.

Pop in the Bath Bubble bar




Prijs: 4,50 euro
Wat belooft het? Een super kleurrijke badbloem, gevuld met een mix van oranjebloesem absoluut, bergamot en gardenia essentiële oliën. Maakt je huid zacht en heeft een heerlijk oppeppende geur. De bloemen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, zodat je een leuk boeket kunt samenstellen voor Moederdag.
Wat doet het? Zoals elke Bubble Bar maakt deze bloem je bad heerlijk geurend en zorgt hij voor heel veel schuim. En juist dat schuim maakt de Bubble Bars zo speciaal: nog nooit heb ik een badproduct gevonden dat zo'n heerlijk romig, zacht schuim geeft.