Beautynieuws: een broek voor je iPod!

Lifestyle
Naast verzorgingsproducten, houden we ook de laatste nieuwtjes op het gebied van kleding en andere lifestylegebieden in de gaten. En heel soms komen we iets tegen dat je niet mag missen!

MAC iPants




Prijs: 89,95 euro
Wat belooft het? Een broek speciaal geschikt om je iPod Nano in te vervoeren. Naast de normale steekzak vind je een doorzichtig zakje, waar de iPod precies in past, en toch goed te bedienen blijft. De iPants zijn voorzien van een nano protectorfinish, waardoor vuil en vloeistoffen geen schijn van kans maken! De broek is nu in de Apple winkels verkrijgbaar en zal vanaf april in de MAC winkels verkrijgbaar zijn. Zie voor de verkoopadressen http://www.mac-mode.nl
Wat doet het? Ik heb geen iPod Nano, en ben dan ook niet direct op zoek naar een broek waarin ik deze mee kan nemen. Wel ben ik dol op originele ideëen, en dat kun je deze broek met recht noemen! Ik denk dat de iPants best handig zijn voor verstokte iPod addicts, maar meer nog vind ik de broek een leuk statement, een slim vervolg op de hype die de iPod nano is geworden. Daarnaast heb ik natuurlijk even getest of de broek echt vuil en vloeistof afstoot, en ja, het werkt! Gooi een glas water (of als je echt lef hebt rode wijn...) over de broek, en je zal zien dat het er keurig weer vanaf loopt, in plaats van in de stof te trekken.

Beauty

Lovely (Sarah Jessica Parker) Eau de parfum




Prijs: vanaf 33,00 euro
Wat belooft het? Combineert de geur van pure onschuld met het exotische karakter van kostbare olie en het stijlvolle van een verfijnd parfum.
Wat doet het? Mooie, stijlvolle verpakking met een dito geur. Geschikt voor elke dag, doordat het niet overheersend (fijn subtiel) aanwezig is.

Olaz Regenerist Dagelijkse Thermo Peeling




Prijs: 7,99 euro
Wat belooft het? Alles wat niet op de huid thuis hoort, inclusief dode huidcellen verdwijnen. Hierdoor wordt de huid schoon en glad, en aangezet zich te vernieuwen, zodat deze er jonger uitziet.
Wat doet het? De peeling is heel fijn van structuur en daardoor makkelijk dagelijks te gebruiken (al vind ik zelf één a twee keer per week wel voldoende). Na het aanbrengen voel je de peeling een beetje warm worden, dit is het thermo-effect dat je ook in de naam van het product terugvindt. Waar veel scrubs en peelings nogal eens te grof te werk gaan en me een droge huid bezorgen, zorgt deze peeling voor een schoon gevoel zonder uitdroging.

Head & Shoulders Ocean Energy




Prijs: 4,79 euro
Wat belooft het? Naast de aanpak van roos belooft deze Head & Shoulders variant ook glanzend, veerkrachtig, vitaal en heerlijk geurend haar.
Wat doet het? Anti-roos shampoos doen mij altijd denken aan een mintachtige geur en stug haar na gebruik. Ik ben dan ook positief verrast door deze écht lekkere frisse geur en het feit dat mijn haar na gebruik lekker zacht is. Bij gebrek aan roos heb ik niet zelf kunnen testen of de shampoo daar goed tegen helpt, maar gezien de reputatie van Head & Shoulders mag je daar natuurlijk wel van uit gaan.

Nivea Body Zijdezachte Milk




Prijs: vanaf 4,69 euro
Wat belooft het? Een zijdezachte huid die soepel en glad aanvoelt.
Wat doet het? Fijn aan deze milk is de neutrale geur. Een geparfumeerde bodylotion is wel eens lekker op zijn tijd, maar niet als je ook nog een geurtje op wilt doen. Verder is het gewoon een prima bodymilk: trekt goed in, laat een droge huid er weer zacht uitzien en aanvoelen en is ook nog eens een beetje betaalbaar.

Lancaster Infinite White Advanced Whitening Eye Cream




Prijs: 35,00 euro
Wat belooft het? Maakt de huid egaler, stralender en vitaler en reduceert tegelijkertijd wallen, donkere kringen en fijne rimpeltjes.
Wat doet het? Het is te ingewikkeld om uit te leggen hoe de Infinite White producten (er is een hele serie van) precies werken, maar je hoeft in ieder geval niet bang te zijn voor rare witte vlekken op je huid. Na dit gecheckt te hebben ga ik aan de slag met de oogcrème, aangezien ik aanleg voor donkere wallen onder mijn ogen heb. Ik smeer twee weken lang trouw 's morgens en 's avonds en al is het natuurlijk moeilijk te meten, ik heb zeker het idee dat mijn ogen er wat frisser uitzien en de wallen een stuk minder donker zijn. Heb je last van hetzelfde probleem, dan zou ik dit product zeker aanraden.

Alterna Hemp Hydrate Shampoo




Prijs: 27,75 euro
Wat belooft het? een zachte proteine-rijke, sulfaatvrije shampoo die gemaakt is voor dagelijks gebruik op zwak, droog haar.
Wat doet het? De fles trekt je aandacht: als je er slechts vluchtig naar kijkt zou je toch even denken dat er een wijnfles voor je neus staat! De producten van Alterna heb ik leren kennen als zeer effectief en zuinig in gebruik, en deze shampoo is hier geen uitzondering op. Toegegeven, het is even een investering, maar heb je last van droog haar dan kan ik deze shampoo echt van harte aanbevelen. In dezelfde lijn is ook een prettige conditioner aanwezig, die een goede aanvulling is op de shampoo.

Lush Nieuws
De producten van Lush van deze maand zijn slaapverwekkend. Niet dat ze saai zijn (het eerste saaie Lush product moet ik nog tegenkomen), nee, ze zorgen voor een heerlijk ontspannen nachtrust.

Sleepy Head Massagebar




Prijs: 8,50 euro
Wat belooft het? Massagebar voorzien van etherische oliën die je kalm, ontspannen en slaperig maken. Goed om te gebruiken (of je mee te laten masseren) als je niet lekker in slaap kunt komen.
Wat doet het? Heerlijk om te gebruiken vlak voor je gaat slapen. De ontspannende geur blijft lang om je heen hangen, en door de verzorgende ingrediënten word je ook nog eens wakker met een lekkere zachte huid.

Dreamtime Temple Balm




Prijs: 6,95 euro
Wat belooft het? Blikje met als inhoud een balsem die je bijvoorbeeld op je slapen en polsen aan kunt brengen. De jasmijn, sandelhout en kamille zorgen dat je rustig in slaap valt.
Wat doet het? Na een drukke dag smeer ik wat Temple Balm op mijn slapen en ga lekker op de bank liggen. En ik moet zeggen: ik kukel bijna in slaap... De geur is heerlijk, lekker ontspannend en prima om helemaal mee tot rust te komen.

Schnuggle Shower Bar


Prijs: 7,95 euro
Wat belooft het? Dezelfde geur en etherische oliën als eerder genoemde Dreamtime, maar dan in de vorm van een shower bar. De vochtinbrengende cacaoboter is vermengd met absorberende poeders, zodat er geen vet laagje op je huid achterblijft.
Wat doet het? De geur is ook hier weer heerlijk ontspannend. De Shower Bar voelt door de absorberende poeders een beetje raar aan, en het was lastig om me er lekker mee in te zepen. Maar na afloop voelt mijn huid aan alsof ik hem net heb ingesmeerd met een bodylotion, en ruik ik ook nog eens heerlijk, dus al met al ben ik positief.

Golden Slumbers Badbal




Prijs: 4,50 euro
Wat belooft het? Bruisbal vol lavendel, zowel in olievorm als in de vorm van lavendeltakjes. Daarnaast is in deze bruisbal ook kalmerende kamille olie en relaxende neroli olie verwerkt, die er voor zorgen dat je heerlijk rustig je bed in kan duiken.
Wat doet het? Ik ben dol op lavendel, dus deze bruisbal is wel aan mij besteed! Ik test hem midden op de dag en heb eigenlijk niet de behoefte om daarna direct in slaap te vallen. Dat gebeurt ook niet, maar echt actief worden wil maar niet lukken. Echte aanrader dus om 's avonds te gebruiken, je word er heerlijk loom van.