Beautynieuws: wij helpen je de feestdagen door!

De feestdagen staan op de stoep! In het eerste deel van dit Beautynieuws vind je dan ook feestelijke producten, cadeau suggesties en tips om er zelf oogverblindend uit te zien tijdens de feestdagen. In het tweede deel vind je vervolgens producten om de schade na 1 januari enigszins te herstellen...

Kneipp Geschenkset: Douche en Badolie in een mandje met servetten



Prijs: 12,99 euro
Wat belooft het? Luxe geschenkset, verkrijgbaar in Oranje/Lindebloesem, Rozemarijn, Lavendel en Amandel.
Wat doet het? In dit mandje tref je twee volwaardige producten aan. Omdat het hier een doucheproduct en een badproduct betreft, is dit setje bij uitstek geschikt voor iemand die beiden in huis heeft. Wat de servetten nu precies met deze producten te maken hebben is me een raadsel, maar ze kleden het mandje natuurlijk wel leuk aan.

Het zingende kerstbeertje is van Silly Gifts.

Ted Lapidus: Silk Way Eau de Toilette



Prijs: vanaf 32,50 euro
Wat belooft het? Een geur om niet snel te vergeten, met onder andere extracten van verschillende fruitsoorten, jasmijn, ceder, kaneel, amber, wierook en vanille.
Wat doet het? Zoet, kruidig en warm, aanwezig maar niet overheersend. Absoluut een heel lekker geurtje voor deze tijd van het jaar, een aanrader wat mij betreft.

Secrets de Sothys Eau de Parfum




Prijs: 59,50 euro
Wat belooft het? Tijdloos, verbazingwekkend jeugdig en met een sprankelende energie. Een smaakvolle, klassieke geur.
Wat doet het? Ik ben helemaal verliefd op het flesje: heerlijk klassiek, ouderwets bijna, en zo heerlijk 'echt parfumachtig'. Echt zo'n flesje waar je vroeger als klein meisje verlangend naar kon kijken als je het bij je moeder of oma zag staan. Ook de geur is heerlijk klassiek en op een of andere manier echt Frans. Geen geurtje voor iedere dag, maar zeker één van mijn nieuwe favorieten.

Yves Rocher Néonatura glitter bad- en douchegel



Prijs: 9,95 euro
Wat belooft het? Feestelijk glimmende bad- en douchegel voorzien van een warme geur.
Wat doet het? De geur is inderdaad 'warm' te noemen, licht kruidig zelfs. De glittertjes en de gouden kleur maken dat de uitstraling erg luxe is, echt om jezelf eens lekker te verwennen. Zodra je echter uit bad komt zijn de glitters en de geur verdwenen, iets wat ik eigenlijk wel een voordeel vind: kan ik daarna lekker mijn vertrouwde geurtjes op doen.

De witte kerstboom op de achtergrond is opblaasbaar en voorzien van lichtjes. De kerstballen met de rendieren spelen een kerstliedje als je ze aanraakt, de kerstballen in de vorm van hartjes maken geen geluid. Al deze kerstartikelen zijn afkomstig van Silly Gifts.

Christijan Albers by Philoderm




Prijs: vanaf 24,00 euro
Wat belooft het? Christijan Albers SKINCARE by Philoderm helpt optimaal bij het gezond houden van de huid. Deze lijn, die onmiskenbaar de signatuur draagt van topcoureur Christijan Albers, is speciaal ontwikkeld voor veeleisende, vitale mannen met een intensieve levensstijl, die veel van hun lichaam en huid vergen. De lijn bestaat uit een Facial Cleanser, After Shave Day Care (gezichtsgel), Anti-Aging Night Care (verjongingscrème), Bodyscrub, Bodyintense (bodyspray) en High Protection Sun Block (SPF30).
Wat doet het? De producten zijn niet nieuw, spectaculair of overduidelijk anders dan anders. Dat wil niet zeggen dat het geen goede producten zijn, verre van dat. De als eerste geteste After Shave Day Care wordt door ons testpersoon als 'prettig en goed' ervaren, en de andere producten leveren hetzelfde resultaat op. Samenvattend kunnen we dan ook zeggen dat dit gewoon een degelijke, complete lijn met producten is voor de moderne man, en dan natuurlijk vooral voor die mannen die gek zijn van Formule 1.

John Frieda Radiant Red lijn




Prijs: vanaf 7,99 euro
Wat belooft het? Producten met een anti-kleurvervagingssysteem dat de rode kleurpigmenten insluit en het Red Defend Complex met anti-oxidanten en UV-filters voor kleurbescherming. Resultaat: een levendige glans en oneindig stralend rood haar.
Wat doet het? Ik heb rood gekleurd haar en baal er altijd van dat de mooie warme kleur zo snel verdwenen is. Het fijne aan deze lijn vind ik dat hij niet bestaat uit shampoo, conditioner en masker, maar ook een hairspray bevat. Want juist stylingproducten dragen vaak bij aan de vervaging van je mooie rode kleurtje! De producten zijn allemaal fijn in gebruik en ik heb absoluut het idee dat mijn kleur langer mooi blijft.

Lush nieuws
Ook Lush heeft de nodige producten om fris en glinsterend de feestdagen door te komen. Wij zetten deze maand de leukste op een rijtje.

Glam Rock




Prijs: 9,95 euro
Wat belooft het? Iedereen op de dansvloer, een spetterend feest, glitters in je haar, vier je kerst en oud & nieuw als nooit tevoren!
Wat doet het? De glitters in het blikje ruiken lekker. Is het bloemig of kruidig? Ik kom er niet helemaal uit, heel lekker en apart in ieder geval. Je kunt de glitters aanbrengen door het blokje over je haar te halen. Omdat dit blokje echter vrij broos is, en er dus regelmatig wat stukjes loslaten in het blikje, kun je ook een poederkwast gebruiken. De glitters zijn niet te missen!

Glitterbars




Shimmy Shimmy


Prijs: 6,95 euro
Wat belooft het? Shimmy Shimmy is een gouden glitterbar; het heeft kleine gouden glitters die zelfs de meest bleke winterse huid doen opleven. Het ziet er ook geweldig uit op een donkere huid. Slechts lichte wrijving over je lichaam met Shimmy Shimmy is voldoende voor een overweldigend glittereffect. Verder zorgen cacao- en sheaboter ervoor dat je huid zacht en gehydrateerd wordt. Er zit ook nog een parfum in waardoor je lekker naar vanille en lavendel ruikt.
Wat doet het? Helemaal goed voor de feestdagen! In tegenstelling tot losse glitters die je op je huid aanbrengt, verzorgt deze glitterbar je huid ook nog eens en ruikt hij geweldig. De glittertjes zijn superklein en daardoor heel subtiel, doch duidelijk aanwezig. Een aanrader!

Glitter Bug


Prijs: 6,95 euro
Wat belooft het? Naast een prachtige huid die schittert door de blacklight-achtige glitters, geeft het je ook een fijne verzorging door de vochtinbrengende cacaoboter en sheaboter. De geur is van opwekkende scharlei, een kruid dat erom bekend staat je scherper te laten zien. In onze ervaring komt deze eigenschap goed van pas op feestjes, of wanneer dan ook, maar vooral als je relatief weinig kleren aan hebt en veel glitter.
Wat doet het? Het effect is te vergelijken met de eerder genoemde Shimmy Shimmy glitterbar. De kleur van de glitters is duidelijk anders, deze zijn meer parelmoer en vallen op het eerste gezicht (bij daglicht) minder op. Tijdens een feestje zie je ze echter des te meer! De geur is wat frisser dan die van de Shimmy Shimmy.

Party On Temple Balm




Prijs: 6,95 euro
Wat belooft het? Wrijf wat Party On op je slapen en andere drukpunten (bij je polsen bijvoorbeeld) en de etherische oliën van citroengras, limoen en pepermunt, plus een koffieaftreksel, zullen je weer wakker maken en geven je de nodige opkikker. Party On bevat ook canabisolie (geheel legaal!) om je huid heerlijk te verzachten.
Wat doet het? Als je hetzelfde effect verwacht als bij een blikje Red Bull ben je aan het verkeerde adres. Wat ik wel merk is dat de frisse geur mij zelf ook weer wat frisser en wakkerder maakt, en dat is met name handig als je net als ik zo'n slaapkop bent die op Oudjaarsavond al om tien uur begint te gapen!

Als het feestje voorbij is

En dan is het opeens 1 januari. De glitters kunnen de kast weer in, wat rest zijn de kater en de goede voornemens.



Hangover pack


Wat belooft het? Ouderwetse kruikzak van Silly Gifts die zowel met koud als warm water te vullen is.
Wat doet het? Een warme kruik doet het bij mij altijd goed (aan een koude variant waag ik me niet in de winter!), maar of ik er mijn kater mee te boven kom? Ach, het verzacht in ieder geval...

Olaz Total Effects anti-onzuiverheden dagcrème


Prijs: 19,99 euro
Wat belooft het? De bekende Total Effects crème, die strijdt tegen de zeven tekenen van huidveroudering is nu ook verkrijgbaar in een variant speciaal voor de ouder wordende huid met onzuiverheden.
Wat doet het? Wil je in 2006 nu echt eens afrekenen met je onzuivere huid, en er ook nog eens jonger en frisser uitzien, dan zou ik deze crème zeker aanraden. Ik merk na enige weken gebruik al verschil: mijn huid is minder vet en glimmend en het lijkt alsof ik wat minder vaak kleine pukkeltjes heb.

Het brede digitale polshorloge, onmisbaar op Oudjaarsavond is ook van Silly Gifts.

Biodermal Bindweefsel Oogserum



Prijs: 19,95 euro
Wat belooft het? Intensieve anti-rimpel én anti-wal verzorging.
Wat doet het? Ik heb eigenlijk al sinds ik me kan herinneren regelmatig donkere wallen onder mijn ogen. Ik kan slapen wat ik wil, maar helaas, dat maakt niets uit. Ik ga dan ook fanatiek met dit serum aan de slag en smeer elke ochtend en avond de huid rond mijn ogen er mee in. Twee weken later zie ik resultaat: de wallen zijn niet helemaal weg, maar de huid onder mijn ogen is wel duidelijk strakker geworden en daardoor zien mijn ogen er al een stuk frisser uit. Ik smeer nog even verder!