Gadget: Badlaken met spel

De zomer is alweer in volle gang en ik heb alweer een aantal daagjes de stekker eruit getrokken om te gaan liggen op het strand of op een grasveld in de buurt. Op dit moment is het weer dan weer even niet zo geweldig helaas, maar dat komt wel weer. Beloofd. En bij mooi weer en strand horen bikini's - al is deze meer iets voor in de achtertuin als de buren op vakantie zijn - maar ook handdoeken. Ook daar hebben ze bij Gadgethouse aan gedacht, getuige dit badlaken met spel.


Zoals je ziet op de foto's zijn er twee versies: Dammen en Backgammon. De handdoeken meten 76 bij 152 centimeter, niet genoeg om helemaal op te liggen, maar toch een redelijke grootte. Ik heb de Backgammon-versie gekregen om het eens nader te bekijken en gelukkig was er een mooie dag om op de Karpendonkse plas te Eindhoven te gaan testen. Geen zwemwater, maar wel gras, zon en een fles rosé. Wehehe. De handdoek lag lekker bij ons hoofdeinde, wat extra ligruimte en een lekker groot speelveld voor een potje backgammon. Vrienden konden zich zo er wel lekker mee bemoeien.


De stenen en dobbelstenen zijn bijgeleverd in een aparte zak, waar de handdoek zelf makkelijk bijpast. Zo blijft het in elk geval bij elkaar. De plastic schijven zijn vijf cm in doorsnee, in groen en blauw, ook de kleuren van de handdoek. Enige minpuntje zijn de dobbelstenen. Wel een groot formaat, maar van foam. In tegenstelling tot de schijven, dus erg windgevoelig. Bovendien waren die mijn set scheef gesneden, kortom, dat is dus zelf dobbelstenen meenemen. Inderdaad een leuke gadget of een leuk zomers kado. In elk geval iets wat ik als spelletjesfanaat vaker zal meenemen. Het weegt niks en een beetje extra handdoek is nooit weg, als is het natuurlijk geen handdoek om je na elke duik mee af te drogen. Erg grappig als je met wat meer man bent en iedereen gaat zich ermee bemoeien. Een leuk kado!

Van: Gadgethouse Prijs: 19,95 Waardering:


Must See/Buy/Do
Aanrader
Redelijk
Tsjaa...
STAY AWAY!!!!