Adverteren op FOK!

Peter Breuls

FOK! is een brede verzameling van websites, elk met hun eigen publiek. Voor alle onderdelen van FOK! geldt dat er diverse advertentiemogelijkheden zijn. Naast standaard banners behoren bijvoorbeeld advertorials of gesponsorde onderdelen tot de mogelijkheden. Voor informatie over adverteren op FOK!, wendt u zich tot de contactpersoon van het onderdeel waar u wenst te adverteren.

Onderstaande adressen betreffen alleen contactpersonen voor advertentiemogelijkheden. Voor andere contactgegevens, zie hier.

Adverteren op FOK!forum?
Voor adverteren op het FOK!forum kunt u terecht bij Google Adwords.

Adverteren op de overige FOK!onderdelen?
De advertentie-exploitatie voor FOK! wordt voor een groot deel verzorgd door WebAds Interactive Advertising. WebAds is een internet advertentie netwerk dat zich primair richt op het plaatsen van advertenties op het internet. WebAds biedt adverteerders een effectieve en interactieve manier om élke denkbare doelgroep te benaderen, middels online advertising.
Het WebAds netwerk bestaat uit meer dan zeventig goedbezochte Nederlandse websites, waar FOK! er een van is. Samen vertegenwoordigen deze sites een groot en breed bereik en dankzij WebAds' geavanceerde admanagement software zijn er volop targeting mogelijkheden en kunnen dus ook personen uit een specifieke (marketing)doelgroep bereikt worden.

Mogelijkheden + prijzen
Voor de mogelijkheden, tarieven en advies kunt u contact opnemen met WebAds, telefoonnummer 020-626 163 4 of e-mail info@webads.nl. Voor meer informatie kijk op de website van WebAds.

Contact
WebAds Interactive Advertising
Singel 134
1015 AG Amsterdam
t: +31 (0)20 - 626 16 34
f: +31 (0)20 - 623 08 99
e: info@webads.nl

WebAds hanteert een Privacy Policy die u kunt nalezen op http://www.webads.nl/privacy.

WebAds logo
STIR logo


FOK!games biedt, naast diverse advertentiemogelijkheden via Webads, de optie voor een aan uw product aangepaste thema-layout, in combinatie met advertenties, plaatsing van uw logo op de site, een gesponsorde poll etc. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met adverteren@fok.nl