Post-launch plannen voor We Happy Few

Nathan (Noppie2000)

Compulsion Games heeft de post-launch plannen bekendgemaakt voor We Happy Few. De plannen bestaan deels uit gratis content en deels uit een Season Pass dat drie nieuwe verhaallijnen introduceert.

De gratis content is een update die een Sandbox Mode toevoegt. In deze sandbox kun je zelf de game aanpassen naar je eigen wensen. Wil je een grotere of juist kleinere wereld? Meer Wellies en minder eten? Je kunt in deze modus zelfs als een Wellie spelen. Dit brengt de systematische, sandbox wereld terug die in het begin van We Happy Few werd getoond.

Daarnaast komt er een Season Pass met drie nieuwe verhaallijnen die zich afspelen in Wellington Wells. De eerste is Roger & James in: They Came From Below! Hierin volgt je Roger en James in hun zoektocht naar avontuur en liefde. Wat ze vinden is rare technologie en een nieuwe bedreiging. De tweede is Lightbearer. Hierin leer je Nick Lightbearer kennen, de meest geprezen rockster van Wellington Wells. In de derde en laatste uitbreiding We All Fall Down klinkt het alsof we teruggaan naar het verleden in een soort flashback, al is de beschrijving wat vaag.

We Happy Few lanceert na een aantal jaar ontwikkeling en early-access op 10 augustus eindelijk voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

we happy fjuuw