'AS Roma verkiest PSG-speler boven Ziyech'

Redactie

Hakim Ziyech lijkt toch niet naar AS Roma te gaan. De Marokkaanse international van Ajax is volgens Italiaanse media niet meer in beeld in Rome.

Terwijl Justin Kluivert aan de nummer drie van de Serie A is verkocht, werd ook Ziyech al enige tijd aan Roma gelinkt. Naar verluidt ziet de club nu echter af van een transfer. Roma heeft gekozen voor Javier Pastore, die maandag wordt ingevlogen en dinsdag de medische keuring ondergaat.

De Italiaanse media schrijven dat Roma achttien tot twintig miljoen euro gaat betalen aan Paris Saint-Germain. Pastore speelt sinds de zomer van 2011 voor de Franse kampioen. Hij kostte destijds veertig miljoen euro. Pastore won met PSG onder meer vijf landstitels, vier keer de Coupe de France en vijfmaal de Coupe de la Ligue.

AS Roma heeft de laatste weken niet stilgezeten op de transfermarkt, want behalve Kluivert werden ook Bryan Cristante, Ante Coric en Ivan Marcano al vastgelegd. Davide Santon en Nicolo Zaniolo lijken ook naar de Italiaanse hoofdstad te komen. Het duo van Internazionale maakt deel uit van de transfer van Radja Nainggolan, die waarschijnlijk naar Inter vertrekt.