Bethesda brengt update en DLC voor Prey uit

Pheno

Bethesda heeft tijdens haar persconferentie Mooncrash aangekondigd. Het is een uitbreiding voor de shooter Prey. Opmerkelijk detail, het is nu uitgebracht.

Je speelt Peter, een hacker. TransStar heeft een geheime maanbasis, maar dat is gestopt met het uitzenden van signalen. Je mag als Peter om het te onderzoeken. Natuurlijk gaat het compleet mis en mag je tegen allerlei wezens gaan vechten. Nieuw in Prey: Mooncrash is het feit dat vijanden dit keer random loot laten vallen. Prey: Mooncrash kost 20 euro. Er komt ook nog een Prey: Digital Deluxe edition met de basisgame en de uitbreiding, maar een prijs is nog niet bekendgemaakt.

De makers van Prey laten ook weten dat er een update uit is met drie nieuwe modi: Story, Survival en New Game+. De Story Mode is een enorm casual modus zodat iedereen het verhaal kan volgen zonder steeds dood te gaan. In Survival Mode krijg je het juist moelijker omdat er ook zuurstof en bloedingen zijn toegevoegd, je hebt dus met meer gevaren te maken. New Game+ laat je nog eens terugkeren met meer uitdagingen, maar je bent dan ook wel wat sterker door je vorige walkthrough.