Nieuwe personages My Hero One's Justice aangekondigd

Pheno

Bandai Namco laat weten dat Fumikae, Eijiro en Kyoka zijn toegevoegd aan de line-up van My Hero One's Justice.

De vechtgame is gebaseerd op de manga My Hero One's Justice. My Hero One's Justice is een arena-fighter. Je kunt naast de tegenstander ook de omgeving stuk maken. Sla iemand in de grond om daar een kuil achter te laten, of beuk hem door de muur, zodat je opeens ziet wat de winkel eigenlijk verkoopt. Dat kan allemaal omdat de personages allemaal bovenmenselijke krachten, Quirks genoemd, hebben. Welke de drie nieuw aangekondige personages hebben lees je hieronder.

Een van de sterkste studenten van klas 1-A is Fumikage. Zijn vaardigheid is Dark Shadow, waardoor hij de gastheer wordt van een levende schaduw die hij kan verwezenlijken vanuit zijn lichaam. Fumikage kan het gebruiken als een pak of harnas tijdens gevechten. Deze vaardigheid is extreem krachtig maar heeft een enorm nadeel; hij moet vechten om gefocust te blijven en de controle niet te verliezen, anders zal hij anderen in zijn omgeving verwonden.

My Hero One's Justice - Fumikage (Foto: Bandai Namco)

Eijiro is een goedhartige student die ervan droomt om een onverschrokken held te worden net als zijn idool Crimson Riot. Eijiro's vaardigheid geeft hem de kracht om ieder deel van zijn lichaam te verharden en te scherpen. Het vermogen beschermt hem niet alleen van fysieke aanvallen, maar verbetert ook zijn kracht.

My Hero One's Justice - Eijiro (Foto: Bandai Namco)

Kyoka, ook student aan de U.A High School, heeft een grote interesse in muziek, vooral in rock. Ze heeft de vaardigheid van haar moeder geërfd, waardoor ze met de aansluitingen die aan haar oorlellen hangen het geluid van haar hartslag erin kan kanaliseren. De geluidsgolven van haar kracht kunnen grote vernietiging veroorzaken, ze is dan ook in staat om tijdens een gevecht de oortjes te gebruiken als zwepen.

My Hero One's Justice - Kyoka (Foto: Bandai Namco)

My Hero One's Justice is verkrijgbaar in 2018 voor PlayStation 4, Xbox One, de Nintendo Switch, PC Digital via STEAM en andere platforms.

In Japan komt de game in augustus uit.