Robbemond tot einde seizoen bij Willem II

Redactie

Reinier Robbemond is tot het einde van het seizoen trainer van Willem II, zo hebben de Tilburgers dinsdagmorgen bekend gemaakt.

Robbemond werd op 8 maart aangesteld als interim-trainer van Willem II nadat Erwin van de Looi besloot op te stappen. De eerste twee wedstrijden onder zijn leiding resulteerden in een 5-0 zege op PSV en een 2-2 gelijkspel op bezoek bij FC Twente.

"We hebben ervoor gekozen om het seizoen met de huidige technische staf af te maken", vertelt technisch directeur Joris Mathijsen op de officiële clubwebsite. "Reinier kent de staf en spelersgroep goed en over het vertoonde spel en behaalde resultaten tegen PSV en FC Twente zijn wij tevreden."

Robbemond is blij met het vertrouwen van de club in hem en zijn technische staf. "We willen de laatste zes speelronden de lijn van de afgelopen wedstrijden voortzetten en het maximale resultaat behalen." Willem II bezet na 28 wedstrijden de veertiende plek in de Eredivisie, waarbij de voorsprong op nummer zestien Sparta Rotterdam zes punten is.