Zwolle-speler Saymak: "Dan komt die club uit Spanje misschien straks wel"

Redactie

Mustafa Saymak heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar het buitenland komende zomer. Het contract van de speler van PEC Zwolle loopt af.

De 25-jarige middenvelder speelt als sinds 2009 voor PEC Zwolle en is dit seizoen een absolute smaakmaker Het buitenland lonkt, maar een langer verblijf valt ook niet helemaal uit te sluiten. "Die kans acht ik niet heel groot, maar ik sluit het ook niet uit. Er is interesse van Nederlandse clubs", vertelt Saymak in gesprek met de Stentor.

"Het is alleen wel zo dat hetgeen wat ik in Zwolle heb, niet inruil voor een andere club in Nederland, als daar sportief of financieel geen goede reden voor is. Vanuit het buitenland is er ook belangstelling. Ik wacht het rustig af, want ik heb geen haast. Wat ik wil?"

"Het liefst ga ik naar een mooie grote competitie. Spanje bijvoorbeeld. Ik heb nu negen goals gemaakt. Dat moeten dubbele cijfers worden. Als ik er nog drie of vier maak, komt die club uit Spanje misschien straks wel", besluit de voormalig jeugdinternational.