Ellie Lust scoort met politieshow

anoniem_13042019115511

Het nieuwe NPO 1-programma van politieagente Ellie Lust is dinsdag van start gegaan met 1,4 miljoen kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. In Ellie op patrouille loopt de Amsterdamse politiewoordvoerster mee met buitenlandse collega's, om te ervaren wat zij allemaal meemaken tijdens het werk. Het is de eerste presentatieklus voor Lust. Eerder was ze al te zien in onder meer Wie is de mol? en Opsporing Verzocht.

Daarnaast beleefden enkele andere programma's hun première op dinsdagavond. Het derde seizoen van trouwprogramma Married at first sight, met presentator Peter van der Vorst, begon op RTL 4 met 953.000 kijkers. De docuserie Five days inside van Beau van Erven Dorens ging van start met 920.000 belangstellenden. Daarnaast begon op RTL 5 de Slechtste chauffeur van Nederland VIPS, met onder anderen Henk Westbroek en Gerda Havertong als deelnemers. Daar keken 751.000 mensen naar.

Ruim 2,3 miljoen mensen zagen dinsdag het NOS Journaal van 20.00 uur. Daarmee was het nieuwsprogramma het best bekeken programma van de dag.

Ellie Lust scoort met politieshow
Ellie Lust scoort met politieshow (Foto: BuzzE)