Tuinman eet penis van zijn baas in heerlijk soepje

Danny

In Indonesië heeft een tuinman, na een ruzie over geld, zijn baas vermoord en diens penis in een heerlijk soepje verwerkt. De 54-jarige Terusman zou de penis hebben gekookt en vervolgens heerlijk in de kruiden hebben gemarineerd. Tegenover de politie vertelde de man dat hij de piemelsoep had gegeten om kwade geesten te verjagen.

Volgens de rechercheurs zouden Terusman en zijn 16-jarige zoon de baas van de palmolieplantage al een tijdje hebben willen omleggen. Hij had al drie jaar geen salaris betaald en was ze meer dan 1600 dollar schuldig, wat in die contreien een klein fortuin is.

Het slachtoffer werd in eerste instantie vermoord met een machete. In een verklaring tegen de pers vertelt de kannibaal "nadat ik 'm in stukken hakte heb ik hem begraven. Ik nam zijn 'vitale gereedschap' mee naar de hut. Ik kookte de penis voordat ik hem zelf opat zodat zijn geest me niet zou achtervolgen.

De man zal waarschijnlijk de doodstraf krijgen. Vanwege de jonge leeftijd zal zijn zoon waarschijnlijk niet de doodstraf krijgen.

Man eet penis van zijn baas in heerlijk soepje
Man eet penis van zijn baas in heerlijk soepje