Boilesen: "Kopenhagen is van hetzelfde niveau als Ajax"

Redactie

Nicolai Boilesen neemt het donderdag met Kopenhagen op tegen Atlético Madrid. De aanvaller vertrouwt op een goede afloop.

Als Kopenhagen de volgende ronde van de Europa League wil halen, dan moet het als winnaar uit het tweeluik met Atlético Madrid komen. Het wordt een lastig duel voor de ploeg uit Denemarken, maar Boilesen heeft er alle vertrouwen in.

"Ik heb met Ajax in de Champions League gewonnen van Barcelona. Kopenhagen is bijna op hetzelfde niveau als Ajax, dus waarom niet?", vertelt Boilesen tegenover diverse media. "Het is geweldig om grote wedstrijden zoals deze te spelen. Je wilt altijd tegen de beste teams en beste spelers spelen. Atlético behoort tot de beste ploegen ter wereld."

"Natuurlijk is Atlético de favoriet, maar wij gaan er alles aan doen om er een sensatie van te maken en Atlético uit te schakelen in de Europa League. Ik speel nu anderhalf jaar voor Kopenhagen en in die periode hebben we goede resultaten behaald in thuiswedstrijden in Europa. Tegen ploegen als Leicester, Porto, Ajax, Club Brugge, Lokomotiv, Zlin en Sheriff Tiraspol zijn we ongeslagen."