Uitslag Willem II - VVV

Redactie

Willem II heeft het publiek woensdag getrakteerd op een mooie voetbalavond. In eigen huis won de ploeg met 3-0 van VVV-Venlo.

Na de knappe overwinning op Feyenoord trad VVV-Venlo aan tegen Willem II. Maar in Tilburg werd de club weer met beide benen op de grond gezet. De ploeg had weinig in te brengen tegen Willem II en kende een vervelende avond.

Willem II greep direct de controle over de wedstrijd en beschikte veruit over het meeste balbezit. Maar het duurde lang voordat dit omgezet kon worden in doelpunten. Vlak voor rust kwam de thuisploeg met enig fortuin op voorsprong. Bartholomew Ogbeche kreeg een rebound voor zijn voeten en tikte van dichtbij binnen.

Hiermee had Willem II de terechte voorsprong te pakken en die voorsprong werd in de tweede helft al snel uitgebreid. In de 48ste minuut verdubbelde Ben Rienstra de score. Met een schuiver zorgde de middenvelder voor de 2-0. Een paar minuten later viel de beslissing. Jordy Croux kreeg de bal voor zijn voeten na een afgeslagen corner en haalde schitterend uit.

Na de treffer ging Willem II op zoek naar de vierde treffer, maar die kwam er uiteindelijk niet. Hierdoor bleef het bij 3-0 en mag Willem II drie punten bijschrijven.

Willem II

3 - 0

VVV-Venlo

 44' Ogbeche
 49' Rienstra
 53' Croux
   
 
 Gele kaart: Croux, (Willem II), Röseler, Dekker, (VVV-Venlo)
 
Stadion: Koning Willem II Stadion, Tilburg
Toeschouwers: 11.500
Arbiter: Janssen
 
Opstelling:   Opstelling:
Branderhorst
Heerkens
Lachman
Meissner
Tsimikas
Croux (Lewis/ 79)
Rienstra
Chirivella
El Hankouri (Haye/67)
Sol
Ogbeche (Enoh/87)
  Unnerstall
Dekker
Röseler
Promes (V.van Crooy/34)
Janssen
v.Bruggen
Seuntjens
Leemans
Opoku (Labylle/84)
Thy
Hunte (Castelen/46)