Ramos: "Het is een van onze slechtste jaren"

Redactie

Real Madrid verspeelde zaterdagavond opnieuw punten in La Liga door met 2-2 gelijk te spelen tegen Levante. Sergio Ramos maakt zich zorgen.

Real Madrid bleef door het gelijke spel vierde en als Barcelona zondag weet te winnen van Espanyol bedraagt de achterstand van de Madrilenen op de Spaanse koploper 21 punten.

"We zullen blijven vechten om zo hoog mogelijk te eindigen", vertelt Ramos, die de eerste verdediger ooit werd in La Liga die veertien seizoenen op rij scoorde, in gesprek met Spaanse media. "De Champions League en de rest van het seizoen zullen moeten dienen om te proberen om weer een groep te worden."

"Het is niet normaal om zo'n achterstand te hebben. We hebben iets verkeerd gedaan en veel punten laten liggen in wedstrijden die we controleerden. Het is een van onze slechtste jaren. Het team werkt, niemand verbergt zich, iedereen gaat naar voren en als er een gecompliceerde situatie is, moet je beschermd worden, een team zijn en het is de enige manier om nog iets van de Champions League te maken."