PSV verbaasd: "We hadden een akkoord"

Redactie

PSV dacht zich te versterken met Lumor Agbenyenu, maar de linksback tekende bij Sporting Portugal. PSV verbaasde zich over de keuze van Agbenyenu.

Volgens diverse Nederlandse media stonden medewerkers van PSV woensdag op Schiphol om Agbenyenu op te halen, maar de Ghanees zat niet in het vliegtuig naar Nederland. De linksback liet niets meer van zich horen en werd vervolgens gepresenteerd bij Sporting Portugal.

Een woordvoerder van PSV laat tegenover NU Sport weten dat de club verrast werd door het mislopen van de transfer. "We zijn inderdaad zeer verrast, want we hadden een akkoord." Dat medewerkers van PSV op Schiphol zouden hebben gestaan, spreekt de woordvoerder tegen. "Er was niemand op Schiphol, dus dat klopt niet. Daarnaast hebben we een eigen televisieploeg, die zeker in transferperiodes standaard paraat is."

Feit is wel dat PSV er opnieuw niet in geslaagd is om een linksback vast te leggen. Afgelopen zomer was de ploeg al op zoek naar een linkervleugelverdediger, maar toen werd er geen geschikte kandidaat gevonden. Ook de transferperiode in de winter heeft niets opgeleverd.