Blind kan Roma vergeten: "Het is erg lastig"

Redactie

Daley Blind wordt gelinkt aan een transfer naar AS Roma, maar Manchester United wil de Nederlander niet kwijt.

De verdediger komt dit seizoen weinig in actie in de Premier League, maar Blind heeft geen toestemming gekregen om Manchester United te verlaten. Roma denkt aan een huurdeal, maar Manchester United wil hem niet op huurbasis laten gaan.

De club van José Mourinho wil alleen in de zomer meewerken als het gaat om een permanente transfer. "We hebben maar weinig tijd, omdat het vandaag de laatste dag van de transfermarkt is", vertelt Danny Blind in gesprek met LaRoma24. "Ik kan bevestigen dat Roma hem wil hebben, maar Manchester United wil hem niet op huurbasis laten gaan. De club wil hem alleen komende zomer verkopen."

"Het is erg moeilijk om te onderhandelen, omdat Manchester United hem wil behouden. De club wil hem gebruiken in de Champions League, de Premier League en in de FA Cup. Italië zou een interessante optie voor hem zijn, maar Manchester United is een grote club dat geen spelers hoeft te verkopen en geen geld nodig heeft."

Doordat de transfermarkt woensdag sluit, verwacht Blind dat er geen transfer komt. "Mourinho wil de groep bij elkaar houden. Misschien als we nog een paar dagen hadden of een week, dan had het kunnen gebeuren. Maar we hebben maar een paar uur. Dus dat is erg lastig."