Call of Duty: WWII DLC-pakket ‘The Resistance’ is live

Pheno

Activision heeft de uitbreiding Call of Duty: WWII – The Resistance en een bijbehorende live-action trailer uitgebracht. De DLC komt eerst op PlayStation 4, de versies voor Xbox One en pc verschijnen later. Het DLC-pakket bevat drie nieuwe multiplayer-maps en een nieuwe War Mode multiplayer-missie die focust op de burgersoldaten die tijdens de Tweede Wereldoorlog voor hun vrijheid streden. Met The Darkest Shore krijgen spelers het nieuwe hoofdstuk in de Nazi Zombies-saga.

Het The Resistance DLC-pakket voert spelers naar iconische WO2-locaties, van Parijs tot Praag, en draait om historische opstanden op drie nieuwe multiplayer-maps en een nieuwe War Mode-map.

  • Valkyrie: Deze map ligt in het Mazurische bos in Oost-Pruisen en werd geïnspireerd door de Wolfsschanze - Hitler's oostelijke hoofdkwartier tijdens Operation Barbossa - de nazi-invasie van de Sovjet-Unie. Dit is een middelgrote map met verschillende uitkijkposities en gemonteerde machinegeweren.
  • Anthropoid: Deze map bevindt zich in Praag, Tsjechoslowakije en is gebaseerd op Operatie Anthropoid, de beroemde moordaanslag op een hoge Duitse officier tijdens de Tweede Wereldoorlog. Deze kaart wordt in tweeën gedeeld door een rivier, met aan weerszijde hooggelegen paden die sluipschutters kunnen gebruiken voor afstandsaanvallen.
  • Occupation: In deze remake van een klassieke Call of Duty-map vechten spelers in de straten en winkels van het door Duitsland bezette Parijs tijdens WO2. Lange zijstraten zetten aan tot middenafstandsgevechten met nabijgelegen huizen en winkelpuien voor defensieve posities voor hinderlagen en herstel.
  • Operation Intercept: Buiten St. Lo, Frankrijk, wacht je de volgende War Mode-ervaring, ontwikkeld in samenwerking met Raven Software. Deze stuurt je op een stedelijke reddingsmissie om verzetsstrijders te redden die per trein worden vervoerd. Het eerste doel aan de geallieerde kant is het bevrijden van de verzetsstrijders, gevolgd door de vernietiging van belangrijke communicatieapparatuur en het stoppen van een trein.

Het The Resistance DLC-pakket bevat ook het nieuwste horrorhoofdstuk van de coöperative Nazi Zombies-saga, The Darkest Shore. Slechts enkele dagen na de gruwelijke ramp van Mittelburg heeft de bemanning informatie ontvangen die suggereert dat Doktor Straub zich op een eiland net ten noorden van Duitsland bevindt. Op het eiland, bedekt in dikke mist en omringd door de Nazi luchtmacht en marine, krioelt het van de ondoden. Marie, Drostan, Olivia en Jefferson zullen deze en vele andere beproevingen het hoofd moeten bieden om de mysteries van het eiland te ontsluieren.