PSV'er: "Of ik in de vorm van mijn leven ben? Ik denk van wel"

Redactie

Santiago Arias leek op weg naar de uitgang, maar heeft er goed aan gedaan om bij PSV te blijven. De rechtsback is bezig aan een goed seizoen.

Afgelopen zomer hoopte Arias afscheid te kunnen nemen van PSV. De verdediger maakte er geen geheim van dat hij wilde vertrekken, maar de juiste club klopte niet aan, waardoor hij langer bij PSV bleef. Dat is geen verkeerde keuze gebleken, want Arias is bezig aan een uitstekend seizoen.

Op deze manier hoopt Arias een plekje te bemachtigen in de selectie van Colombia en komende zomer actief te zijn op het WK. "Dat WK is heel belangrijk voor mij. Het is het mooiste toernooi dat een voetballer kan spelen”, vertelt Arias tegenover De Telegraaf. “Ik moet nu zorgen dat ik op het WK in topvorm ben. Tot nu gaat het goed, dus ik hoop dat het zo blijft."

"Of ik in de vorm van mijn leven ben? Ik denk van wel. Dit seizoen voel ik me gewoon top. Ik verdedig goed en als ik aanval ben ik gevaarlijk. We zijn als ploeg naar elkaar toegegroeid, zijn echt een sterk team. Daarom ben ik ook beter dan vorig jaar."