Man mietert vriendin uit raam na 'leuke kerstnacht'

heywoodu

Een 39-jarige man uit Voorburg is op Tweede Kerstdag gearresteerd. De man had 's ochtends zijn vriendin uit het raam gegooid en dat mocht niet.

Een uur voor het incident kregen de man en zijn vriendin nog bezoek van de politie. Men had meldingen gekregen van geluidsoverlast, maar het grotendeels ontkleedde stel liet via een raam op de eerste verdieping weten een 'leuke kerstnacht' te hebben.

Het heeft er alle schijn van dat er in het uurtje daarna toch iets niet helemaaal goed ging, want om een uur of zes moest de politie opnieuw op komen draven: vriendinlief was uit het raam gegooid. "Toen we arriveerden strompelde de hevig in paniek zijnde en gewonde vrouw naar ons voertuig", aldus de politie op Facebook.

De man kwam ondanks aandringen van de politie niet naar buiten, dus probeerde Oom Agent de voordeur te forceren. De Voorburger koos toch maar eieren voor zijn geld en kon worden aangehouden, waarna hij de rest van de dag in de cel zat. Het is niet bekend hoe het met zijn - naar wij aan mogen nemen - ex-vriendin gaat.

Wat er precies is gebeurd wordt nog onderzocht.