Cocu niet bang voor vertrek Lozano

Redactie

Hirving Lozano werd na een indrukkende start bij PSV direct gelinkt aan een vertrek. Coach Phillip Cocu vreest daar echter niet voor. Lozano maakte afgelopen zomer de overstap naar PSV en kende een uitstekende start in Eindhoven.

Door zijn sterke start werd hij al snel gelinkt aan een winsters vertrek. Cocu denkt echter niet dat hij de komende transferperiode afscheid neem van PSV. "We zullen er alles aan doen om hem bij PSV te houden, en die intentie heeft hij ook. Ik ben niet bang dat hij in de winterstop al vertrekt", vertelt Cocu in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Lozano stond een lange tijd droog, maar wist afgelopen zaterdag weer het net te vinden. Cocu spreekt niet van een mindere peridode. "De vorige duels was hij ook dreigend, alleen pikte hij toen zijn goal niet mee. Ik vind het te voorbarig om te spreken van een mindere fase."

PSV won zaterdag moeizaam met 2-1 van Vitesse. "Die doelpunten tonen het vertrouwen van het team. We weten dat we altijd een aantal kansen krijgen, ook al waren het er vandaag niet veel. Op die momenten moet je scherp zijn, en dat waren we. Aan het einde was het even overleven. De derde wedstrijd in korte tijd ging zijn tol eisen."