FOK! Wat een weer: beetje opklaringen, beetje regen

qltel

Loopt december op zijn eind, komt de lente in zicht

Het is op de meeste plaatsen bewolkt en er valt plaatselijk wat lichte motregen. In de loop van vanavond klaart het van het noorden uit tijdelijk op en dan kunnen er in het (noord)oosten enkele mistbanken ontstaan. Daarbij kan de temperatuur in het (noord)oosten tot rond het vriespunt dalen, waarbij er kans is op lokale gladheid. Elders komt de minimumtemperatuur uit rond 3°C. In de nacht neemt de bewolking vanuit het noorden snel toe. Vooral in het noorden en oosten kan er later (mot)regen vallen. De wind is noord- tot noordwestelijk en zwak tot matig. In het (noord)oosten is er weinig wind uit veranderlijke richtingen.

De wind draait van noordwest naar west en is zwak tot matig.

Morgen overdag is er in het algemeen veel bewolking en valt er vooral in de oostelijke helft van tijd tot tijd (mot)regen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De westenwind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Wolken boven Haarlem (vorig jaar augustus)
Wolken boven Haarlem (vorig jaar augustus)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!