Icardi ontkent medische keuring bij Real Madrid

Redactie

Volgens de media zou Mauro Icardi hard op weg zijn naar Real Madrid, maar de aanvaller van Internazionale ontkent dat er een transfer in de maak is.

Volgens de geruchten zou Icardi al een akkoord hebben bereikt met Real Madrid en reist hij aan het einde van de maand af naar Spanje om de medische keuring te ondergaan. Dat nieuws was Icardi zelf niet bekend.

"Een medische keuring bij Real Madrid? Dat is onzin. Het is nu niet het moment om over zulke zaken te praten. En ik ben ik niet degene die dat soort dingen regelt. Ik ben nog niet vertrokken", vertelt Icardi tegenover La Gazzetta dello Sport.

"Ik heb het erg naar mijn zin in Milaan en dat weet iedereen. Ik hou van deze stad, maar ik veel doelpunten en ik ben de aanvoerder van een geweldige ploeg. Dat is allemaal belangrijk voor mij."

"Vragen over de transfermarkt moet je niet aan mij stellen. Ik ben alleen geïnteresseerd in wat er op het veld gebeurd. Ik denk alleen aan mijn eigen taak en dat is scoren en het team helpen. Het is mijn bedoeling om iets te winnen in dit shirt", aldus Icardi.