Zaakwaarnemer: "Bale wil altijd bij Real Madrid blijven"

Redactie

Gareth Bale heeft geen enkele intentie om Real Madrid in de toekomst te verlaten. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Jonathan Barnett.

Door blessureleed kwam Bale dit seizoen nog nauwelijks in actie en de Welshman wordt iedere transferperiode wel in verband gebracht met een vertrek uit Madrid. Volgens zijn zaakwaarnemer is dat echter totaal niet aan de orde. "Hij wil voor de rest van zijn leven bij Real Madrid voetballen", vertelt Barnett aan Fichajes.com.

"Gareth houdt van het leven in Madrid en ook van de club. Het doet hem pijn als de mensen hem niet steunen, terwijl minder goede spelers wel steun krijgen. Dat is gek", gaat Barnett verder. "Dat gebeurt alleen in Spanje en ik begrijp het niet. De supporters moeten begrijpen hoe goed hij is."

Barnett heeft ook geen goed woord over voor een deel van het Spaanse journaille. "Sommigen van hen schrijven rotzooi en ze beseffen niet wat Bale heeft gepresteerd. Real Madrid heeft drie keer de Champions League gewonnen, de landstitel, Super Cups... Sinds Bale er speelt, heeft Real het allemaal gewonnen. De fans zouden hem moeten adoreren."