Eerste beelden van Tennis World Tour-game

Pheno

Tijdens de PlayStation Media Showcase die voorafgaat aan de Paris Games Week onthulden Bigben en Breakpoint de eerste beelden van Tennis World Tour in de vorm van een gameplayvideo.

Tennis World Tour wordt gemaakt in samenwerking met professionele spelers. De game biedt spelers een uniek systeem voor het aanpassen van strategieën tijdens een wedstrijd, waarmee de tactische, fysieke en psyschische dimensies van tennis tot uiting komen. Meer dan 30 tennissterren zijn in de game vertegenwoordigd, inclusief Roger Federer, Gaël Monfils, Angélique Kerber, Garbiñe Muguruza, Caroline Wozniacki, Nick Kyrgios, Alexander Zverev en John Isner.

"Je hebt het talent en de ervaring van een studio als Breakpoint nodig om een tennissimulatie te ontwikkelen die alle technische en tactische diepgang van de sport reproduceert, samen met de dramatische intensiteit van de wedstrijden op het hoogste niveau. De klus is nog lang niet geklaard, maar we zijn heel blij om de eerste beelden van de game te mogen delen tijdens een groot evenement als de PlayStation-conferentie" zegt Benoit Clerc, publishing director bij Bigben.

Tennis World Tour komt in de lente van 2018 beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.