Skepta probeert Oasis bij elkaar te krijgen

Redactie

De Britse grime-artiest Skepta is dikke maatjes met Liam Gallagher. Hij probeert de ex-frontman van Oasis nu zover te krijgen dat hij weer gaat optreden met zijn broer Noel. Op Twitter plaatste Skepta een foto van de broers uit de jaren negentig.

Met zijn tweet gaf Skepta voeding aan de steeds sterker wordende geruchten dat de fameuze band uit Manchester een reünieconcert gaat geven. Uitgerekend Liam blies die geruchten nieuw leven in met opmerkingen en een aankondiging op Twitter dat er iets groots aan zit te komen komende zomer.

Woensdag schreef Liam op Twitter dat hij "al jaren" probeert een concert te regelen met Oasis, The Verve en The Stone Roses. "Wat een avond", zette hij in zijn tweet en merkte ook nog op dat "sommige mensen dan wel van hun stoel af moeten komen". Volgens Liam zijn er veel geweldige mensen op onze planeet. "We moeten gewoon bij elkaar komen en spelen."

Of Skepta met zijn tweet een hint wil geven, is onduidelijk. Hij zit wel dicht bij het vuur, want er is een hecht twittercontact tussen de rapper en Liam. Recentelijk wensten ze elkaar nog een fijne verjaardag en Liam steekt zijn bewondering voor Skepta niet onder stoelen of banken. "Mannen zoals hij staan tenminste ergens voor", liet hij zich ontvallen.

Skepta probeert Oasis bij elkaar te krijgen
Skepta probeert Oasis bij elkaar te krijgen (Foto: BuzzE)