Zoet: "Sommige geruchten zijn waar"

Redactie

Jeroen Zoet heeft de transfergeruchten over hemzelf ook gehoord en de 26-jarige doelman geeft toe dat hij PSV deze maand mogelijk achter zich laat.

"Bij de club is duidelijk dat ik ambitie heb. Er wordt natuurlijk heel veel geschreven op internet. Niet alles daarvan is waar, maar ik kan zeggen dat een aantal dingen wel waar is", liet Zoet zondag na de 1-4 zege bij NAC Breda weten aan de NOS. Hij wordt onder meer gelinkt aan het Crystal Palace van Frank de Boer.

Namen wil Zoet echter niet noemen. "Ik weet wat er wel en niet speelt, dat is het belangrijkste. Er zal uiteindelijk wel duidelijk worden of iets wel of niet doorgaat. Als het plaatje klopt, voor mij en voor PSV, dan kan er van alles mogelijk zijn. Voor nu heb ik een contract tot 2019 bij PSV. Maar bij een juist bod kan het zomaar zijn dat ik vertrek."

Jeroen Zoet is aan zijn vijfde jaar als basisspeler bij PSV begonnen. De sluitpost werd daarvoor twee jaar verhuurd aan RKC Waalwijk, waar hij debuteerde in het profvoetbal. Tot nu toe stond de negenvoudig Oranje-international in 128 competitieduels van de Eindhovenaren onder de lat.