'De Boer biedt op Arsenal-verdediger'

Redactie

Frank de Boer lijkt met Crystal Palace hard op weg naar de derde zomerversterking. Een eerste bod is neergelegd bij Arsenal voor de 22-jarige Calum Chambers.

Volgens The Telegraph heeft Crystal Palace dinsdag een eerste bieding gedaan: twintig miljoen euro. Maandag werd bekend dat Jaïro Riedewald de overstap gaat maken van Ajax naar Palace. Met Chamers zou er dus nóg een verdediger naar Selhurst Park komen.

Of Arsenal akkoord gaat met het bod van Palace is nog maar de vraag. The Gunners kochten Chambers in 2014, eveneens voor twintig miljoen euro, van Southampton. In zijn eerste seizoen had hij zeventien keer een basisplek in de Premier League, maar daarna raakte hij uit beeld. Vorig jaar speelde hij op huurbasis bij Middlesbrough, waar hij basisspeler was maar ook degradeerde.

Het is de bedoeling dat Chambers, net als Riedewald, bij de selectie aansluit in Hong Kong. Daar speelt Crystal Palace woensdag om de Premier League Asia Trophy tegen Liverpool. Ook Leicester City en West Bromwich Albion nemen deel aan dat vriendschappelijke toernooi.